VW Passat Alltrack: 
Подготовка за мобилен телефон

 

За да не пропуснете нито един разговор и въпреки това да останете концентрирани върху трафика. Удобното телефониране по време на пътуване се осигурява от опционалните подготовки за мобилни телефони. Те предлагат особено високо качество на звука, благодарение на дигиталния гласов процесор, висококачествения микрофон на тавана и високоговорителите на автомобила. Връзката с външната антена осигурява оптимално приемане дори и при критично покритие на мобилната мрежа.

При варианта "Comfort" мобилният телефон се свързва с антената индуктивно.

В "Premium" варианта е възможно разговорите, започнати извън автомобила, да бъдат пренесени чрез Bluetooth връзка към устройството "Свободни ръце" - предпоставката за това е вашият мобилен телефон да е съвместим с Bluetooth® и да е оборудван с remote SIM Access Profile (rSAP). Управлението се извършва чрез гласови команди, мултифункционалния волан или Инфотейнмънт системата. Като алтернатива можете да монтирате допълнителна SIM карта за пренос на данни към вашата Инфотейнмънт система.

 

Още информация за подготовката за мобилен телефон от Volkswagen

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Alltrack Убедителен на всякакъв терен.