VW Passat Alltrack: Радио и навигация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се една радио- и две навигационни системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Серийната радиосистема "Composition Media" включва осем високоговорителя. Тя разполага с всички възможности за свързване на споменатите дотук модели и има допълнително Bluetooth интерфейс за свързване на мобилни телефони. Освен това се управлява много комфортно, благодарение на цветния тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също е оборудвана с цветен тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см. Останалото оборудване: осем високоговорителя, приемане на FM радиостанции, CD плейър, който възпроизвежда и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD карти, AUX-IN- и USB-интерфейс, подготовка за мобилни телефони с Bluetooth. 

Ако искате повече: опционалната навигационна система "Discover Pro" е Инфотейнмънт система за особено взискателните. Тя предлага дисплей с диагонал 20,3 см, прегледно триизмерно изображение на картите и вградена Flash памет. Гласовото управление реагира на произнесени наглас имена на населени места и улици и изчислява маршрута според указанията ви. Освен това системата повишава комфорта и при телефонни разговори: благодарение на Bluetooth технологията те са още по-удобни.  

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Alltrack Убедителен на всякакъв терен.