Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Variant. Уверен като теб.

Когато успехът добива форма.

Най-хубавото на успеха е, това което сте постигнали да бъде пред очите ви. Или просто да седнете в него. С Passat и Passat Variant можете да направите и двете, защото ще ви впечатли, както отвътре, така и отвън. Така смята и журито на наградите "Car of the year" и "iF Gold". Те гласуваха Passat да е победител през 2015 г.

 

Уверен като теб.

Увереността е резултат на собствените сили. И на способността те да бъдат изразени. Ето защо Passat и Passat Variant веднага демонстрират колко са прогресивни. Сред най-впечатляващите външни елементи са характерно оформените LED фарове и LED задни светлини, както и динамичната странична линия. Още повисока елегантност се осигурява от дългото междуосие и късите надвеси.

Галерия

Изживейте акцентите на Passat Varint от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Passat Varint от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Car-Net Guide & Inform

За да не пътувате повече без Интернет.

Интернет може да е полезен в много сфери от живота - също и в автомобила. Можете например да следите актуалните данни за трафика. Това ви позволява предвиждащо да планирате или промените маршрута си. Опционалната онлайн-услуга "Car-Net Guide & Inform" ви предлага дори повече.

DYNAUDIO Confidence

Няма да повярвате на ушите си.

Великолепният звук на опционалната музикална система DYNAUDIO Confidence ще гарантира наслада на вашите спътници. Защото благодарение на перфектната съгласуваност на 12-те високоговорителя ще се насладите на перфектен High End звук в целия интериор.

Volkswagen Media Control

Вие управлявате автомобила, вашите спътници - музиката.

Volkswagen Media Control позволява и на пътниците на задната седалка да управляват информационно-развлекателната -системата съвсем лесно и комфортно чрез таблет.

 

Асистиращи системи

Подготовка за мобилен телефон

С двете ръце на волана телефонирате по-сигурно.

За да бъдете достъпни и по време на пътуване, когато искате. В опционалните подготовки за телефони "Comfort" и "Business" двете ви ръце ще са на волана и ще можете да следите трафика.

"Traffic Assist"

За да се справите комфортно при натоварено движение.

Подпомага водача при натоварен трафик и позволява предотвратяването на сблъсъци: иновативният опционален асистент "Traffic Assist".

Система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View"

Четири камери ви показват какво се случва около вас.

Колко хубаво би било, ако при маневриране в натоварената централна градска част  можете с един поглед да обхванете цялата зона около автомобила. Това става възможно с опционалнaтаасистираща система за наблюдение на зоната около автомобила "Area View", която включва четири камери.

Emergency Assist

Спира автомобила, когато вие вече не можете.

В аварийни медицински случаи опционалният "Emergency Assist" може да предупреди пътниците и другите участници в движението и винаги контролирано да спре Passat.

Асистент при теглене на ремарке "Trailer Assist"

Маневрирането с ремарке вече е като детска игра.

Beim Rangieren mit einem Anhänger kann Ihr Auto für Sie das Lenken übernehmen. Der optionale Anhängerrangierassistent "Trailer Assist" nimmt Ihnen so viel Arbeit ab.

ACC & Front Assist

За да бъдете напълно спокойни и при натоварен трафик.

Мечтали ли сте си понякога за асистент, който да следи движещите се пред вас автомобили? С опционалния автоматичен контрол на дистанцията ACC и включената в пакета система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда вие пътувате много по-спокойно.

Ефективност

Двигатели

Възползвайте се от високата еластичност при нисък разход на гориво.

Обичате да пътувате много и това ви доставя удоволствие, но бихте желали по-нисък разход на гориво? Нашите TDI дизелови двигатели и бензинови мотори са с оптимизирана ефективност и отговарят на изискванията на нормата за вредни емисии Eвро 6.

Мултиколизионна спирачка

След инцидент не трябва да има последващи сблъсъци.

Серийната мултиколизионна спирачка допринася за това, че след сблъсък да не се случи нищо повече. Системата предотвратява или намалява последващите сблъсъци след инцидент, респективно не позволява поднасяне на автомобила.

 

Проактивна система за защита на пътниците

За да сте автоматично готови за аварийните ситуации.

Активира се, когато положението стане критично: проактивната система за защита на пътниците активира мерки за сигурност, когато има опасност от инцидент за вас и вашия Volkswagen.

 

 

Комфорт

Комфорт при шофиране

Комфортни акценти, които превръщат всяко пътуване в удоволствие.

За уюта при пътуване допринасят много фактори: например перфектната температура и доброто усещане, че всичко важно винаги е пред погледа ви.

Head-up дисплей

За добра видимост.

Опционалният Head-up дисплей дава важна информация за пътуването като пътни знаци и указания на навигационната система непосредствено в зрителното поле на водача: директно пред предното стъкло.

Easy Open

За да ви помогне, когато ръцете ви са заети.

Ще ви допадне, особено когато и двете ви ръце са заети: с опционалната, управлявана от сензори система за отваряне и електрическо затваряне на багажното отделение ане "Easy Open" удобно отваряте задния капак с едно движение на крака.

Active Info Display

Виждате само информацията, която искате да виждате.

Серийният при ниво на оборудване Highline иновативен комбиниран уред "Active Info Display" ви осигурява прецизни информации благодарение на множеството информационни профили: прегледни и на разположение по всяко време.

 

Климатична инсталация "Climatronic"

Осигурете си индивидуална температура при пътуване.

Прекалено топло, прекалено студено или нещо по средата? Да се намери подходящата температура - това може да е трудна задача, когато в автомобила има повече пътници. С тризоналната автоматична климатична система "Climatronic" тези притеснения остават в миналото.

 

Кожено оборудване

Заложете на непреходната елегантност.

Опционалните кожени тапицерии залагат на премиум визия и усещане при допир в интериора. Характерният аромат на кожа ще ви посрещне още при качването. Така при всяко пътуване ще се наслаждавате на несравнимото усещане на това ексклузивно оборудване.

 

Седалка ergoComfort

Погрижете се за гърба си.

Опционалната масажна функция на отопляемите ergoComfort седалки осигурява висок комфорт на седене. Седалката на водача може удобно да бъде адаптирана към неговото телосложение.

 

Новият Passat Variant Sport Spirit

Визията побеждава припряността.

Новият Passat Variant Sport Spirit подчертава спортното си излъчване със задния спойлер и задната броня в стил "R". Не по-малко силно впечатление правят и хромираните трапецовидни елементи. Серийно автомобилът се предлага с алуминиеви джанти "Marseille" 8Jx18 Volkswagen R в черно.

Впечатляваща предна част.

Предната част на новия Passat Variant Sport Spirit е издържана в спортен стил. Предната броня с "R" дизайн със специфични въздухозаборници и радиаторната решетка с логото "R-Line" привличат погледите. Хромираните декоративни лайстни около автомобила и R-Line страничните прагове придават на новия Passat Variant Sport Spirit още по-елегантен спортен дух. Като опция се предлагат 19-цолови джанти от лека сплав "Verona".

Active Info Display

Серийно оборудване за Passat и Passat Variant Sport Spirit

Със серийния "Active Info Display" вие се наслаждавате на преимуществата на комбиниран уред с TFT цветен дисплей с висока резолюция и диагонал 31 см (12,3 инча).

Чрез различните информационни профили може да се наблегне на данните, които да бъдат изобразявани допълнително на комбинирания уред освен класическата информация на оборотомера и километража. Тези профили могат бързо и лесно да бъдат сменяни от мултифункционалния волан на Passat.

Според необходимостта можете да видите детайлни данни за пътуването или визуално да изобразите работата на асистиращите системи. Обмислената система на изобразяване позволява прегледно и гъвкаво индикиране при оптимално оползотворяване на наличната площ: така например централната зона между двата уреда винаги може да бъде обогатена с допълнителни данни.

Въодушевлението може да бъде контролирано.

Новият Passat Variant Sport Spirit ще ви въодушеви и след качване: опционалният интериорен пакет R-Line в комбинация с екстериорния включва мултифункционален спортен кожен волан, скоростен лост и стелки с контрастни шевове. Освен това интериорният пакет R-Line впечатлява с лайстните на праговете от неръждаема стомана, декоративните елементи "Black Lead Grey", както и педалите в оптика  от неръждаема стомана. Висококачествените комфортни седалки с вътрешни части от кожа "Vienna" също са с декоративни шевове и  типичното за "R-Line" лого. R-line интериорният пакет се предлага и с кожа "Nappa". Серийно Passat Variant Sport Spirit се предлага и с радио "Composition Media".

Прогресивно кормилно управление

Насладете се на напредъка със собствените си ръце. Опционалното прогресивно кормилно управление на Passat Variant Sport Spirit ви предлага оптимизирано поведение при завиване, което може да е особено полезно, както в ежедневието, така и при предизвикателни условия на пътя. Прогресивното предавателно число намалява нуждата от въртене на волана при паркиране и в същото време повишава динамиката на управлението благодарение на по-директните реакции при пътища с много завои. По този начин се осигурява по-добър контрол върху автомобила при спортен стил на движение и допълнителен комфорт в ежедневието. Прогресивното кормилно управление се предлага в комбинация със спортен пакет "R-Line".

Цени и информация