VW Passat Variant: Emergency Assist

 

Опционалният асистент "Emergency Assist" поема частичното управление на автомобила в спешни медицински случаи. Той се активира, когато асистентът за спазване лентата на движение "Lane Assist" не регистрира намеси в кормилното управление от страна на водача въпреки предупрежденията на системата. Тогава системата се опитва чрез намеса в спирачките , предупредителни акустични сигнали, предупредително мигане и разклащане в собствената лента, както да реактивира вниманието на водача, така и да предупреди неговите спътници и останалите участници в движението. Ако и след това водачът не поеме управлението Passat контролирано спира. В рамките на системните ограничения по този начин може да бъде предотвратено произшествие.

Асистентът при спешнислучаи"Emergency Assist" се предлага в комбинация с асистент при натоварено движение "Traffic Assist" за Passat Comfortline и Highline с автоматична скоростна кутия с два съединитетеля DSG.

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Variant. Уверен като теб.