VW Passat Variant: Комфорт при шофиране

 

Независимо дали заемете място отпред или отзад: ще се наслаждавате на комфортна температура благодарение на автоматичната климатична система "Climatronic" с тризонално регулиране на температурата , която позволява индивидуално регулиране за водача, пътника до него и пътниците на задната седалка.

На прегледно представените данни на опционалния мултифункционален цветен централен дисплей "Premium" (сериен от Highline) се наслаждава най-вече водачът: достатъчен е един поглед, за да може да проследи всяка важна за пътуването информация. По желание вместо него може да изберете Active Info Display, който прегледно изобразява предпочитаните от водача данни върху голям TFT цветен дисплей с висока разделителна способност.

Насладете се на музиката с опционалната радиосистема "Composition Media" . Чрез цветния Touchscreen дисплейможе да се управлява например интегрираната подготовка за мобилен телефон. Сред другите му акценти са множеството възможности за свързване на външни устройства и изобразяването на логата на радиостанциите.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Variant. Уверен като теб.