VW Passat Variant: Радио и навгиация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се две радио- и две навигационни системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и възможностите за свързване.

Стандартната радиосистема "Composition Colour" се управлява чрез монохромен цветен тъчскрийн дисплей с диагонал 12,7 см. Тя разполага със слот за SD-карти, приема FM радиостанции и е оборудвана с мултимедийна букса за връзка с външни аудиоизточници, както и CD-плейър. Осемте високоговорителя осигуряват добро озвучаване на всички места в автомобила.

Опционалната радиосистема "Composition Media" включва осем високоговорителя. Тя разполага с всички възможности за свързване на споменатите дотук модели и има допълнително Bluetooth интерфейс за свързване на мобилни телефони. Освен това се управлява много комфортно благодарение на цветния тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също е оборудвана с цветен тъчскрийн дисплей с диагонал 16,5 см. Останалото оборудване: осем високоговорителя, приемане на FM радиостанции, CD плейър, който възпроизвежда и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD карти, AUX-IN- и USB-интерфейс, подготовка за мобилни телефони с Bluetooth. Освен това системата е оборудвана с полезни сензори за близост: когато пръстът ви се доближи до полето за управление на дисплея, то то се увеличава. По този начин управлението става още по-лесно и сигурно.

Ако искате повече: навигационната система "Discover Pro" е Инфотейнмънт системата за особено взискателните. Тя предлага дисплей с диагонал 20,3 см, прегледно триизмерно изображение на картите и вградена Flash памет. Гласовото управление реагира на произнесени наглас имена на населени места и улици и изчислява маршрута според указанията ви. Освен това системата повишава комфорта и при телефонни разговори: благодарение на Bluetooth технологията те са още по-удобни.

 

Hier finden Sie Downloads und Updates für Radio- und Navigationssysteme von Volkswagen

 

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Новият Passat Variant. Уверен като теб.