Концепция за вътрешното пространство на ново ниво.

Интериор

Качете се и мигновено почувствайте атмосфера, която обикновено се свързва с лукс. В новия Passat се наслаждавате на усещане за свобода и пространство. Благодарение на хоризонталните декорации на арматурното табло и преходите към вратите вътрешното пространство визуално се удължава и вследствие на това изглежда по-голямо и по-просторно. Висококачествените материали и изчистеният дизайн, които оформят първокласния характер на вътрешното пространство, ще Ви впечатлят, колкото и обширното пространство за краката.

Средната конзола с голямо отделение за вещи, елегантното арматурно табло и висококачествените декорации съчетават стилна елегантност и функционална подредба.

Настанете се във Вашия Passat и вече няма да Ви се иска да слезете. Седалките с индивидуално регулируеми опори за глава изпълняват всички изисквания на естетиката и комфорта.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип