Чака Вашата команда: гласовото управление.

Гласово управление.

Интуитивното гласово управление Ви дава възможност удобно и комфортно да управлявате с гласа си многобройни функции на Вашия автомобил. При това влизате съвсем лесно в естествен диалог, без да трябва да учите определени команди и без досадни паузи и повторения. Така изцяло можете да се концентрирате върху пътя и занапред още повече да се наслаждавате на Вашите пътувания. 

Ще се изненадате колко добре Ви разбира Вашият Volkswagen и как успешно управлява Вашата радио и музикална програма, чете по команда SMS или бързо и надеждно Ви свързва с Вашите контакти. В комбинация с използването на We Connect Plus 1 Вашето гласово управление се превръща в онлайн гласово управление и Ви предлага, освен още по-добро разпознаване на Вашия естествен говор, например и търсене на най-актуалните интересни точки, навигация с интуитивно задаване на цели или просто диктуване на SMS и имейли. В зависимост от модела на автомобила и неговото оборудване с говор могат удобно да се управляват много допълнителни функции на автомобила и онлайн услуги.

За използване на услугите We Connect клиентът трябва да разполага с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си при Volkswagen AG и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team