Споделете Вашия Passat с други.

Мобилен ключ.

Защо да не споделите собствения си автомобил с колеги, приятели или членове на семейството? С новия Passat това е възможно съвсем лесно. По този начин можете да изпращате мобилния ключ1 чрез безопасна връзка на друг потребител и да му дадете възможност да отваря и стартира Passat-а със смартфона си.  За начало разполагате с два лиценза, които са валидни за по една година. Допълнителни ключове можете да купите в уеб магазина или директно в автомобила.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team