Готови ли сте за личен концерт по желание?

Radio „Composition“.

Забавлявайте се добре, докато пътувате. С интуитивно управляемото радио "Composition" сте първокласно оборудвани.

Чувствителният на допир цветен TFT дисплей със сензорен екран е с размер 16,5 см (6,5 инча) и допринася за особено удобното управление. С до осем високоговорителя отпред и отзад можете да се отпуснете с любимата си музика, независимо дали по FM радиостанция или в MP3 или WMA формат. Налични са също извод за USB Type-C и Bluetooth връзка за мобилни телефони Радиото Ви трябва да се свързва онлайн? We Connect1 го прави възможно. Освен това опционално можете посредством App-Connect да използвате приложенията на смартфона върху сензорния екран.

За използване на услугите We Connect клиентът трябва да разполага с потребителски акаунт Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus клиентът разполага със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрира автомобила си при Volkswagen AG и да използва услугите през цялото време на договорения гратисен период.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team