Наслаждавайте се на комфорт с натискане на бутона.

Travel Assist.

С новия Passat асистираното шофиране вече не е далечно бъдеще за Вас: С техниката на предлагащия се по желание асистент за шофиране "Travel Assist" можете още днес да се насладите на комфорт на волана чрез натискане на бутон. "Travel Assist" осигурява комфорт при пътуване на високо ниво1,2:

  • Особено по магистралата и добре построени шосета "Travel Assist" може да спазва вместо Вас лентата на движение и скоростта, като при това съобразява дистанцията до трафика пред Вас.
  • В комбинация със скоростната кутия с двоен съединител DSG пътувате спокойно през задръствания и в трафик с чести спирания.

В рамките на ограниченията на системата.

Водачът във всеки момент трябва да бъде готов да противодейства на асистиращата система и не е освободен от отговорността да шофира автомобила внимателно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт. Passat.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team