Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Две години – общо до 240 GB - включен високоскоростен интернет в aвтомобили на Volkswagen!

Бъдещето е в света на технологиите и тяхната свързаност. Вече можем да командваме дистанционно целия си живот и всички предмети в него.

Новите автомобили на Volkswagen гледат към бъдещето, където мобилността среща функционалността: Car-Net Apps&Services са мобилните услуги на Volkswagen, които позволяват да ползвате приложения директно на дисплея на инфотеймънт системата в автомобила си или да прехвърляте такива от смартфона си. Навигация, забавления, новини в реално време и много повече, за да бъдете в крак.  Интуитивни, практични и полезни, тези лесни за употреба услуги ви показват как изглежда бъдещето на мобилността.

За да бъде  всекидневието ви по-просто, по-интересно и най-вече по-удобно, сега Volkswagen в България осигурява включен интернет за автомобили с Car-Net на борда (оборудвани с фабрична навигация). Месечният трафик на максимална скорост е 10 GB - достатъчно, за да сърфирате виртуозно, да теглите музика и дори да изградите Wi-Fi хот-спот в автомобила си.  Volkswagen ви дава  две години или 24 месеца достъп до мрежата, която промени целия свят. Отпуснете се, бъдещето идва при вас

За повече информация и конкретика се свържете с най-близкия Volkswagen дилър.