Active Info Display

Това какво точно желаете да виждате, може да бъде избрано съвсем лесно от мултифункционалния волан или инфотейнмънт системата: така при нужда може да извикате например детайлни данни за шофирането, да виждате навигационната карта на целия дисплей, или пък да получите графични изображения от асистиращите системи. Също така е възможно вместо стандартните изображения да виждате повече данни за песента, която в момента се възпроизвежда от MP3-плейъра, или пък да получите повече информация за контакта от телефонния си указател, на когото се обаждате. Или пък да изберете собствена комбинация, като например изображения от навигацията и мултимедийната система.

Чрез инфотейнмънт системата можете да конфигурирате до три различни изгледа, да ги запаметите и да ги извиквате бързо и лесно от мултифункционалния бутон. Наред с това, разбира се, разполагате и с класически режим. При него основен акцент се поставя върху оборотомера и скоростомера.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo.