Винаги на линия по време на път

Car-Net: така ние във Volkswagen наричаме възможността да използвате интернет в автомобила си. Зад това наименование се крият множество практични услуги и функционални приложения. Пакетът от услуги Car-Net "Guide & Inform"¹ се предлага опционално в комбинация с навигационна система "Discover Media". С помощта на използването на интернет вие може да използвате данни с максимална актуалност. Особено удобно: вашият маршрут автоматично се напасва към промените. Car-Net разполага също с функция за онлайн търсене на интересни специални обекти в близост до маршрута, с чиято помощ може да откриете например някой страхотен ресторант. Системата може да търси и друг тип специални цели. Без значение дали търсите хотел, бензиностанция или кино: данните от интернет ви гарантират, че бързо ще откриете желаните, а понякога и някои неочаквани цели.

 

Използването на мобилните онлайн услуги Car-Net е възможно само с опционалното оборудване "Discover Media" и "Discover Pro". Необходимо е допълнително устройство (например смартфон), който има способността да бъде използван като WLAN-Hotspot. Алтернативно може да се използва с телефонен интерфейс "Business"- мобилен телефон с Remote SIM Access Profile (rSAP) или SIM-карта с опция за телефон и интернет. Car-Net услугите са достъпни само със съществуващ мобилен договор между вас и вашия интернет доставчик в обхвата на съответната мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от Интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено, когато се използва в чужбина ще имате допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Препоръчва се да подпишете с вашия мобилен оператор план с неограничен трафик на данни! За да използвате Car-Net трябва да подпишете отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни, след доставката на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Обхватът на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от страната, като те са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация относно Car-Net, моля посетете www.volkswagen.com/car-net или попитайте вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към вашия мобилен оператор.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo.