Демонстрирайте самоувереност.

Новият дизайн на Polo още при базовото изпълнение на модела създава нови мащаби в класа си. Торнадо-линията привлича вниманието още от пръв поглед: характерната дизайнерска линия се простира от предната част на профила на автомобила, преминавайки през четирите врати (които вече са част от серийното оборудване) и достига до елегантната задна част на новото Polo. Тази линия създава характерен силует, който излъчва неподправено усещане за динамика. Принос за спортния хъс, наред с новите предни и задни светлини, имат също и елементи като LED-дневните светлини и 14-цоловите стоманени джанти с декоративни тасове.
В ниво на оборудване "Comfortline" Polo със своите 15-цолови стоманени джанти и декоративни апликации Limestone Grey Metallic в областта на таблото и вътрешните кори на вратите предлага още по-добър комфорт.
Ако пък сте почитатели на спортната визия на автомобила, то с ниво на оборудване "Highline" Polo напълно ще удовлетвори желанията ви. Интегрираната в предната броня хромирана лайстна и задните светлини в тъмночервен цвят подчертават спортно-елегантната визия и по перфектен начин допълват дизайна на автомобила. 15-цоловите алуминиеви джанти са впечатляващ завършек на визията.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo.