Повече пространство и комфорт.

Вашата сигурност е винаги първи приоритет: това е мотото на новото Polo още при базовото му оборудване. Серийната система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с включена функция за аварийно спиране в градски условия City Emergency Brake и възможност за разпознаване на пешеходци регистрира случаите на критично малка дистанция спрямо препятствие и подготвя спирачната система. Освен това въздушните възглавници за главите отпред и отзад осигуряват допълнителна защита за водача и спътниците му в случай на инцидент. За подходящия микроклимат и за добрия звук по време на път в Polo серийно се грижат радио "Composition Colour" и климатична инсталация.
Твърде много багаж? При новото Polo с неговия впечатляващ вътрешен обем това вече не е проблем. Нивото на оборудване "Comfortline" предлага серийно двоен под на багажното отделение. Благодарение на асиметрично делимата задна облегалка превозването на по-обемисти товари или повече багаж не представлява никакъв проблем.
При Polo "Highline", наред с високото ниво на комфорт на борда, идва и повече стил благодарение например на декоративните апликации в "Deep Iron" (серия) или "Silver Silk" (опционално). Подлакътникът отпред (серия), климатичната инсталация "Climatronic" с двузоново регулиране на температурата и поленов филтър (опция), както и  коженият мултифункционален волан (серия) са едновременно удобни и практични във всекидневието.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo.