Карайте винаги по правилния маршрут.

Понякога има смисъл да използвате навигационната система дори по отсечки, които отлично познавате - благодарение на Car-Net "Guide & Inform Basic". Тази функция използва най-актуалните данни от интернет и може да ви помогне да избегнете задръстване с помощта на алтернативен маршрут. Или пък с помощта на функцията за търсене на специални цели да откриете кафе или ресторант. През първата година Car-Net "Guide & Inform Basic" е напълно безплатно за вас.

Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" разполага с 20,3-сантиметров (8 инча) цветен тъчскрийнн с покритие от стъкло. Управлението е приятно интуитивно и може да става дори от задната седалка с помощта на таблет благодарение на "Volkswagen Media Control" App .

И не забравяйте: с помощта на радио, CD-плейър с възпроизвеждане на MP3/WMA файлове, USB-порт, два четеца за SD-карти, Bluetooth и шест високоговорителя, системата се грижи и за доброто настроение на борда на автомобила.

Налага ви се по-често да пътувате из Европа? Чрез запаметените на SD-карта данни с навигационни карти вие сте идеално подготвени за следващото си пътуване в Европа. Високото разположение на дисплея е оптимално за всекидневната употреба. Това решение значително допринася за подобряването на ергономията.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo.