Камера при движение на заден ход "Rear View"

Колко място ви остава още? Опционалният асистент при паркиране улеснява паркирането в тесни пространства и ви предупреждава с акустични тонове. Това е възможно благодарение са сензорите отпред и отзад. Вие бивате предупреждавани при наличие на препятствия с помощта на акустични сигнали и графични изображения на дисплея на инфотейнмънт системата.

Допълнителна функция на асистента при паркиране е спирачната функция при маневриране. При шофиране на заден ход със скорост до 10 км/ч системата е в състояние автоматично да спре автомобила при регистриране на опасност и така да предотврати инцидент или да намали последствията му. С помощта на натискането на бутон може да активирате тази функция и когато карате напред. При наличие на препятствие пред автомобила системата отново може да спре автоматично, в случай, че не реагирате своевременно на предупрежденията.
Предлаганата като опция камера за задно виждане "Rear View" ви помага да наблюдавате пространството зад автомобила при каране на заден ход: периметъра зад автомобила се изобразява на екрана на инфотейнмънт системата. Наред с това "Rear View" с помощта на помощни линии ви помага правилно да преценявате дистанцията и посоката при паркиране.

* в рамките на възможностите на системата.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo.