Избор от режими на шофиране

В новото Polo с помощта на опционалния избор от режими на шофиране може да напаснете настройките на автомобила си спрямо ситуацията. Профилите на шофиране се избират с помощта на натискането на бутон или от тъчскрийна. Настройките на двигателя, трансмисията с два съединителя DSG и кормилното управление се променят автоматично.

Профилът на шофиране ECO ви помага да се придвижвате възможно най-икономично. Той променя настройките на двигателя и активира системата Start-Stopp в случай, че е изключена. Едновременно с това се активира и икономичен режим на управление на климатичната инсталация и термомениджмънта. Ако автомобилът ви е оборудван с трансмисия с два съединителя DSG, тя ще превключва по-рано на по-висока предавка, като по този начин допринася за спестяването на гориво.

Ако пък предпочитате да се наслаждавате на максимален комфорт, тогава изберете профил на шофиране NORMAL. В случай, че искате динамични изживявания, превключете на SPORT. С помощта на режима INDIVIDUAL пък може да бъдете наистина гъвкави при избора на настройки.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo.