Искате повече басове?

Звук

Музика без бас не Ви доставя удоволствие? В Polo beats са вградени 6 високоговорителя и са настроени един към друг така, че на всяка седалка да се наслаждавате на първокласен звук. За вибрирането в стомаха се грижи и допълнителният субуфер с дълбоките си басове. Всички боксове се захранват от 8-канален усилвател с мощност 300 вата, който е достатъчно мощен, за да въодушеви Вас и Вашите спътници. Централният елемент за управление е инфотейнмънт системата "Composition Colour", която при включване Ви поздравява със стартов екран beats.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Polo beats

Проверка на звука.
На всяко добро парти някой се грижи за идеалния звук. На пътя тази задача поема Polo beats. Със своята мощна „beats“ озвучителна система с мощност 300 вата Вие се радвате на изключителен звук навсякъде. А това можете не само да чуете, а и да видите. С неповторимия „beats“-Branding и визуалната страна е проверена.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип