Всеки завой е празник

Блокировка на диференциала XDS

Серийната електронна блокировка на диференциала XDS Ви помага най-вече на завои. Тя управлява спирачния натиск върху вътрешното откъм завоя предно колело и така в границите на системата предотвратява превъртане. Ето защо с Polo GTI можете да вземате завоите по-спортно и по-точно. Но за Ваша собствена сигурност имайте предвид, че и най-добрата система не може да премахне границите на физиката.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип