За да не Ви завладее умората.

Функция за разпознаване на признаци на умора

Представете си по време на по-дълго пътуване по прав, монотонен участък, Вие бавно се изморявате. Държите волана здраво и управлявате рязко. Системата за разпознаване на умора регистрира това нетипично поведение и реагира веднага.¹  Прозвучава акустичен сигнал, а указание на мултифункционалния централен дисплей Ви съветва да направите почивка.

Системата за разпознаване на умора Ви насърчава в истинския смисъл на думата, отпочинали след почивка, да продължите да шофирате, за да стигнете безопасно вкъщи. В Polo GTI тя е серийна.

В рамките на ограниченията на системата

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип