Карат и очите Ви да се движат.

Колела

Дори и в покой те дават знак за динамично движение напред: серийните 17-цолови колела "Milton Keynes" наподобяват остри като нож сърпове или ръбести гребла. Със своята гланцирана повърхност и черна вътрешна чест те пасват оптимално на динамичната визия на Polo GTI. С диаметър от 18 цола опционалната алуминиева джанта "Brescia" е още по-голяма Черна и гланцирана с необичайна геометрична структура тя изглежда голяма и дава възможност да се оценят по достойнство червените спирачни апарати.

Серийно нашите автомобили са оборудвани с летни гуми.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип