Слънце, вятър и още нещо: Този панорамен покрив е отворен всичко.

Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане

Вие определяте "работното време". Затворен, повдигнат или напълно отворен: опционалният електрически панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане Ви позволява най-вече през топлите дни да се насладите още повече на слънчевата светлина и свежия въздух. Ако все пак слънчевото излъчване Ви се стори прекалено, тонираното стъкло и висококачествената щора поддържат приятна температура в купето на Вашето Polo GTI. При всички случаи панорамният покрив с функция за отваряне и плъзгане поставя акценти: особено голямата стъклена площ преминава през цялата ширина на покрива. Благодарение на по-голямата широчина на отваряне вътре влиза повече свеж въздух и поддържа добър климат в купето.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Polo GTI

Три букви, които Ви оставят без думи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип