VW Polo: подготовка за автотелефон

 

За да не пропуснете нито един разговор и въпреки това да останете концентрирани върху трафика. Опционалният пакет " Connectivity" осигурява удобно телефониране по време на пътуване. В комбинация с радио на Volkswagen получавате и устройство "Свободни ръце" с Bluetooth- или USB-интерфейс. С помощта на USB-интерфейса можете съвсем лесно да свържете външни аудио-източници като MP3-плейър към вашата Инфотейнмънт система.

Просто го включете в USB-буксата и готово. В комбинация с навигационната система "Discover Media" предлаганият като опция CarStick създава WLAN-Hotspot в автомобила благодарение на собствената си SIM-карта (не е включена в комплекта). По този начин винаги имате достъп до интернет при пълен контрол над разходите.

 

Още информация за подготовката за автотелефон от Volkswagen

 

 

Чрез приемането на пакетите с данни от Интернет, в зависимост от мобилнaта тарифа и особено, когато сте в чужбина, може да има допълнителни разходи (напр. такса за роуминг). Volkswagen Оригинални аксесоари препоръчва подписване на неограничен план за данни със съответния доставчик на мобилни услуги.

Затвори

Polo Успокоително сигурен. Успокоително иновативен.