VW Polo: Радио и навигация

 

Готови ли сте за своя концерт по желание? Предлагат се три радио- и една навигационна системи, част от тях серийно, част от тях като опция. Те се различават по броя на високоговорителите, типа на дисплея, както и възможностите за свързване.

Радиосистемата "Composition Colour" се управлява чрез цветен 12,7-см сензорен дисплей. Тя може да чете SD-карти, приема FM/AM радиостанции и е оборудвана със CD-плейър, шест високоговорителя и AUX-IN интерфейс за свързване на външни аудио-източници.

Опционалната за всички варианти на оборудване радиосистема "Composition Media" също включва шест високоговорителя, както и всички възможности за свързване на "Composition Colour" плюс допълнителен Bluetooth-интерфейс за мобилни телефони. Освен това се управлява особено комфортно, защото цветният сензорен дисплей е с диагонал от 16,5 см.

Опционалната навигационна система "Discover Media" също включва 16,5-см цветен сензорен дисплей. Друго оборудване: шест високоговорителя, FM/AM радио, CD-плейър, възпроизвеждащ и MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD-карти, AUX-IN- и USB-интерфейси, подготовка за мобилен телефон с Bluetooth.

 

Тук ще намерите изтегляния и актуализации за радио- и навигационните системи от Volkswagen

Затвори

Polo Успокоително сигурен. Успокоително иновативен.