Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Брошури и каталози

Тук ще намерите нашите актуални каталози и брошури. Оставете се да бъдете вдъхновени!

Зимни гуми и комплекти със зимни гуми

Не правете компромис с Вашата сигурност. Сменете гумите си със зимни.
Когато температурите паднат под 7 °C е време за зимни гуми. Протекторът на зимните гуми е разработен от комбинация от смеси при използване на специални технологии, които значително подобряват сцеплението на гумата както на сухи, така и
на заледени и мокри пътища.
Запознайте се сега с нашите атрактивни предложения.

Volkswagen Оригинални аксесоари

Всеки един продукт на Volkswagen Оригинални аксесоари се произвежда от висококачествени материали и се разработва паралелно с автомобила и посредством най-съвременни процеси на производство. Много от компонентите на аксесоарите преминават през строги проверки за безопасност, които понякога надминават предписаните от закона стандарти.

За да сте винаги доволни - и Вашият Volkswagen да си остане истински Volkswagen.

Volkswagen LifeStyle

Няма само един Берлин. Има стотици. Защото Берлин е толкова разнообразен като почти никой друг град. Град, който е винаги в движение. Цветен, необикновен, шумен, пулсиращ, винаги нов, винаги различен. Един от най-популярните метрополиси в света. И в своето разнообразие перфектно място, за да бъдат представени шестте колекции на Volkswagen LifeStyle. Следвайте ни към избрани места във и около Берлин. И изживейте света на Volkswagen LifeStyle.