Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Polo 5.

Какво повече може да се очаква от Polo 5: 23 моделни варианта, 8 успешни години производство: 6R (2009-2014) и 6C (2014-2017). За 5-тото поколение Иновация се пише с главна буква, и то не само веднъж – за тип 6R от 2009 до 2014 г. и за тип 6C от 2014 до 2017 г. При това, разбира се, и за голям брой ексклузивни специални модели. Потопете се в пъстрия свят на Polo V.

Огромен избор на компактни автомобили – 6R, 6C и специални модели. Няма значение какво точно е изписано върху Вашето Polo: TDI, TSI, GTI, DSG или R-Line – над всички тях стои едно име:: Polo V. Възхитете се на богатството от оборудвания и специални модели.

Polo 5 Trendline

Практичен и модерен в едно: С Вашия Trendline пътувате без напрежение и със стил. Настанявайте се!

Научете повече

Polo 5 Comfortline

Регулируеми по височина предни седалки, ергономични елементи за управление: Желаем Ви приятно пътуване!

Научете повече

Polo 5 Highline

Многообразие от страхотни и практични екстри - ето това се казва превъзходство. Така например зимният пакет Ви посреща с отопляеми предни седалки.

Научете повече

Polo 5 GTI

От 0 до 100 с 141 за 6,7: Цифри, които тук съответно означават км/ч, мощност, секунди. Нашето Polo V крие опасност от пристрастяване.

Научете повече

CrossPolo

Един истински красавец: CrossPolo се радва на разходката в града точно толкова, колкото и на приключението извън него, когато Вие сте зад волана.

Научете повече

Акценти Разнообразието от модели и оборудванe е запазената марка на Polo V. Тук допълнително ще откриете блестящите достижения в областта на дизайна, двигателите и технологичното оборудване на цялата серия модели.

Дизайн.

Радиаторната решетка с хромиран ламел разкрива от пръв поглед спортната елегантност на Polo. Халогенните фарове или LED фаровете на 6C красноречиво подчертават спортната му визия; фаровете на 6R са халогенни или Bi-Xenon. Характерните задни светлини подчертават задната част на автомобила по най-добрия начин - с интегрирани странични мигачи при 6R, с светлините за мъгла, със стоповете и светлината за заден ход при 6C.

Технология.

6R предлага голям брой помощник-пилоти, които Ви подпомагат при шофиране: система за регулиране на скоростта и система за почистване на фаровете, фарове за мъгла със завиващи светлини, система за контрол на налягането на гумите и парк-пилот.

Фейслифта на моделната генерация (тип 6C) донесе още нови асистиращи системи със себе си: с камерата за движение на заден ход "Rear View", автоматичното регулиране на дистанцията (ACC), мултиколизионната спирачка, окачването "Sport-Select" или системата за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градска среда - сега Polo 5 има повече асистенти на борда от когато и да било.

Комфорт и функционалност.

Директно от мултифункционалния волан управлявате удобно и безопасно радиосистемата или свързания с него iPhone. Климатична система "Climatronic" поддържа автоматично желаната температура и осигурява чист въздух в купето - благодарение на филтрите с активен въглен. Климатичната система охлажда и жабката, така че проблемът с разтопения шоколад вече не съществува!

Инфотеймънт и свързаност.

Разполагате с избор от няколко радионавигационни системи - например "RNS 310" за тип 6R, съответно "Composition/Discover Media" за тип 6C - за да пътувате в правилната посока и в компанията на музика. Желаете да слушате любимата си музика? Няма проблем: Благодарение на иновативния вход на външни аудиоизточници MEDIA-IN или AUX-IN може да свързвате носители на външни аудио файлове. При тип 6C на борда с Вас вече е иновацията Car-Net App-Connect, а заедно с нея и възможността да свържете Вашия смартфон с Вашето Polo V.

Научите повече за:

Гаранция за мобилност

Вашата мобилност е наша цел - при техническа неизправност в страната или в чужбина. Програмата "Гаранция за мобилност" на Volkswagen се грижи за това, да се чувствате сигурни на пътя и при инцидент да получите помощ 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Гуми и джанти

Гумите са Вашият единствен контакт с пътната настилка - с контактна площ, която е едва колкото отпечатъците на четири стъпки. Открийте тук повече интересна информация, полезни съвети и атрактивни предложения.


Сервиз

Извлечете полза от компетентността на нашите сервизни специалисти. Запознайте се със сервизните ни услуги и програми за обслужване на Вашия Volkswagen автомобил. За да се чувствате сигурни напът и Вашия Volkswagen да остане истински Volkswagen.