Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Въздушни филтри

Volkswagen Оригинални въздушни филтри

Volkswagen Оригинални въздушни филтри пасват идеално в корпуса за въздушен филтър на Вашия Volkswagen и са предвидени точно за работния обем и мощността на Вашия двигател. Те улавят замърсяващите частици във всмукания въздух, преди да навлязат в горивната камера и там в съчетание с маслото да действат като шкурка. Те същевременно заглушават всмукателните шумове на двигателя и осигуряват минимален разход на гориво.

Вашите предимства

Оптимална гориво-въздушна смес

Само с точно количествено дозирана гориво-въздушна смес двигателите с вътрешно горене могат да развият своята пълна мощност. При това е необходимо всмуканият въздух да е чист. Volkswagen Oригиналният въздушен филтър във Вашия автомобил гарантира нисък разход на гориво и помага да се намалят вредните емисии.

Съпротивление на потока

Оригиналните въздушни филтри на Volkswagen са съгласувани точно със съответния тип двигател. При това се постигат две цели: висока степен на отделяне на замърсяванията и същевременно фино регулиране на съпротивлението на потока от всмукван въздух. Така се гарантира оптимално изгаряне с максимална мощност на потока при същевременно ниски емисии на вредни вещества.

Шумоизолация

Volkswagen Оригиналните въздушни филтри имат съгласувана геометрия на сгъвките и специални щампи и канали на хартията. Те поглъщат шума от всмукването и осигуряват пълноценно функциониране през целия експлоатационен живот.

Чистота
Филтрира надеждно и най-малките замърсяващи частици.

Програма Сервиз 4+

 

Обичате своя Volkswagen? Ние Ви предлагаме чудесна възможност да се погрижите за него на най-високо ниво. Възползвайте се от атрактивните ценови предложения на програмата Сервиз 4+ за Инспекция. Доверете се на нашите сервизни специалисти. Те най-добре знаят, от какво има нужда Вашия Volkswagen. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.