Инсталиране: стъпки за изплънение

Моля, следвайте посочените стъпки при инсталиране на част 1 и част 2 на актуализацията:

1. След приключване на вашето пътуване спрете безопасно ID. автомобила си и задействайте паркинг спирачката. Изключете от контакт. Уверете се, че разполагате със стабилна връзка с интернет. 


2. Осигурете минимално ниво на заряд на батерията от 50% и след това извадете куплунга за зареждане. Уверете се, че всички прозорци са затворени. 


3. От началния екран изберете опцията "Налична актуализация", за да стартирате инсталирането на актуализацията. Провререте, дали автомобилът е в онлайн режим. 

8.)

4. Инсталацията започва веднага, щом слезете и заключите автомобила.

8.)

5. Ако в рамките на първите две минути след заключването отворите Вашия ID., инсталацията ще бъде прекратена. По време на инсталирането на актуализацията не може да използвате или зареждате автомобила. 

6. Веднага, след като инсталирането приключи, ще бъдете информирани на екрана на инфотеймънт системата, че е необходимо да въведете основен потребител.

8.) Примерно представяне

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип