Затваряне на менюто
Затвори

 

Наша ежедневна грижа е Вашата мобилност и безопасност

Помислете сега за Вашия любим автомобил и се възплозвайте от нашето специално предложение: всички Volkswagen Оригинални акумулатори, чистачки и крушки са с 20% отстъпка* от 1-ви до 30-ти ноември. Очакваме Ви във всеки оторизиран сервиз на марката Volkswagen в страната.

Volkswagen Оригиналните акумулатори

предоставят точно толкова енергия, колкото е необходима на Вашия Volkswagen. За сигурен старт, дори при много ниски температури. За щадящи околната среда функции, като например системата Старт-Стоп. Както и за повече комфорт чрез стационарното отопление, радиосистемата и всичко, което прави Вашето пътуване още по-приятно.

 • 3 години гаранция
  Стандартан задължителна гаранция от две години + още една година допълнителна безплатна гаранция. 
 • Отлична стартова способност
  Надеждност при "студен" старт до -25 °C

 • Не подлежат на обслужване

  Не е необходимо дас е проверяват или дасе долива вода. 

Volkswagen Оригиналните чистачки

осигуряват прецизен контакт с предното стъкло и максимална почистваща сила при всякакви метеорологични условия. Чрез непрекъснати изследвания и разработки, интелигентен дизайн, висококачествени материали и качествена обработка Volkswagen Оригиналните чистачки предлагат най-добра функционалност и така подпомагат активно Вашата безопасност в пътното движение. 

 • По-добра видимост, благодарение на адаптирана извита структура.
 • Дълготрайност, благодарение на до 30% по-ниско износване в сравнение с обикновени чистачки.

 • Безопасна употреба при висока скорост*.

  *Тествани в аеродинамичен тунел при скорост до 250 км/ч.

Volkswagen Оригинални крушки

Осигурете си добра видимост и бъдете видими за всички участници в движението. 

*Ценовото предимство е само за резервната част и не се отнася за труда и материалите, необходими за монтажа й. Офертата е валидна във всеки oторизиран сервиз на Volkswagen при условие, че резервната част е сменена там. Промоционалните условия за артикулите в тази акция не се комбинират с други програми, акции и кампании и не важат за вече включени в други програми, акции и кампании артикули от посочения асортимент.
 Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Офертата е валидна само за посочения времеви период. Вносителят си запазва правото на промяна.

Програма Сервиз 4+

За автомобили на възраст над 4 години

Притежавате модел от гамата на Volkswagen леки автомобили на възраст над 4 години? Перфектно! Възползвайте се сега от нашите услуги.

Нашите пакетни сервизни предложения са награда за посещението Ви в оторизираните сервизни комплекси на Volkswagen. 

Пакетите от програмата Сервиз 4+ включват Volkswagen Economy части съответно Volkswagen Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна. Пакетната цена е с атрактивно ценово предимство за клиента.

Научете повече за програмата

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип