Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Инспекция

Инспекция

Модел Година на производство Цена извън пакет Цена в пакет
Golf 1.6 TDI 09-13 от 619,- от 498,-
Passat 2.0 TDI 10-14 от 577,- от 464,-

Година на производство

Golf 1.6 TDI 09-13
Passat 2.0 TDI 10-14

Цена извън пакет

Golf 1.6 TDI от 619,-
Passat 2.0 TDI от 577,-

Цена в пакет

Golf 1.6 TDI от 498,-
Passat 2.0 TDI от 464,-
Намерете най-близкия до Вас Volkswagen оторизиран сервиз, свържете се с нас и запазете час за инспекция по програма Сервиз 4+.

 

Филтър
  • Без филтър
  • Дилър
  • Сервиз
Tap to navigate
Разширено търсене
Вашето устройство не предоставя данни за местоположение. Трябва да разрешите това в настройките.

 

Забележка:

Цените на годишната инспекция е ориентировъчна и зависи от пробега и възрастта на автомобила. За конкретна оферта се обърнете към Вашия Volkswagen сервиз. В примерната инспекция са включени смяната на моторно масло марка Castrol, маслен филтър, пробка, въздушен филтър, горивен филтър, поленов филтър и спирачна течност, както и трудът за тяхната подмяна

Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20% ДДС. Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Volkswagen в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.

Посочените цени са валидни до 28.02.2019 г.