Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Запалителни свещи

Смяна на запалителни свещи

Модел Година на производство Цена извън пакет Пакетна цена
up! 1.0 MPI 09-16 от 92,- от 71,-
Golf 1.6 MPI 09-13 от 134,- от 103,-

Година на производство

up! 1.0 MPI 09-16
Golf 1.6 MPI 09-13

Цена извън пакет

up! 1.0 MPI от 92,-
Golf 1.6 MPI от 134,-

Пакетна цена

up! 1.0 MPI от 71,-
Golf 1.6 MPI от 103,-
Намерете най-близкия до Вас Volkswagen оторизиран сервиз, свържете се с нас и запазете час за смяна на запалителни свещи по програма Сервиз 4+.

 

Филтър
  • Без филтър
  • Дилър
  • Сервиз
Tap to navigate
Разширено търсене
Вашето устройство не предоставя данни за местоположение. Трябва да разрешите това в настройките.

 

Забележка:

Цените на различните сервизни пакети зависят от модификацията на автомобила и се определят индивидуално по номер на шаси. Пакетната цена включва Volkswagen Economy части съответно Volkswagen Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна.

Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20% ДДС. Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Предложенията са налични във всеки оторизиран сервиз на марката Volkswagen в страната. Вносителят си запазва правото на промени и не носи отговорност за допуснати грешки.

Посочените цени са валидни до 29.02.2020 г.