Проспекти и каталози

Тук ще намерите каталози за аксесоари за изтегляне.

Оставете се да бъдете вдъхновени!

Аксесоари общ каталог

Всеки един Volkswagen Оригинален аксесоар е разработен паралелно с автомобила и е произведен с помощта на най-съвременните производствени процеси и от висококачествени материали. Вие ще намерите точно съответстващите продукти в асортимента на Volkswagen Оригинални аксесоари едва след строги проверки за сигурност, които надхвърлят задължителните стандарти. За да останете сигурни и доволни. А Вашият Volkswagen да остане истински Volkswagen.

Аксесоари за новият Tiguan

Качество е, когато просто пасват. По-здрави, по-точни, по-дълготрайни - Тестовите процедури на Volkswagen надминават стандартните изисквания. На материал, в лабораторията и накрая в зоната за тестване. Само 100% качество се приема от Volkswagen Original. Без компромиси.

Така вашия Tiguan ще остане TIguan.

Volkswagen Лайфстайл

Истанбул. Пулсиращ метрополис на пълни контрасти. Градът, който свързва континенти и обединява светове. Възбуждащ, елегантен, иновативен, самоуверен и невероятно разнообразен. Перфектно място, за да се покажат колекциите на Volkswagen Лайфстайл. Придружете ни в обиколката през някои от най-красивите и необикновени градски квартали и места на Истанбул. Потопете се в един напълно различен свят. Светът на Volkswagen Лайфстайл.

 

GTI колекция

Три букви. Един начин на живот. Да обърнем света надолу с главата. Без да губим контакт със земята. Възбуждащо. Дръзко. Самоуверено. И невъзпитано облечено. Почувствай GTI. Бъди GTI.

Motorsport колекция

WRC - това са 13 кръга на световния шампионат на три континента. Или: покрити с лед писти в Швеция, заснежени планински проходи на рали Монте Карло, тиня в джунглата на Кофс Кост в Австралия, чакълени писти по платата на Аржентина. Всеки кръг обещава грандиозно действие и е най-добрият тест за издръжливост за водачите и превозните средства. Нашите пилоти - световни шампиони са готови. Бъдете и Вие. С новата колекция Motorsport на Volkswagen.

Brandrup дооборудване на Volkswagen

Специални принадлежности за Volkswagen Amarok, California, Multivan, Caddy.

Колекция Bulli Lifestyle

Една успешна история от 1950г.! След легендарната VW костенурка, във времето на икономическото чудо, хората се нуждаят от надежден автомобил за всеки повод. За транспортиране на хора и товари, за работа и отдих. Т1 бе роден! Днес сладкият Transporter е наречен »Bulli« от своите привърженици, заради отличителния си външен вид. Станете част от тази специална емоция!