Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Онлайн услугите Car-Net

За Вашето мобилно ежедневие

За Вашето мобилно ежедневие

Онлайн услугите Car-Net

За Вашето мобилно ежедневие

Открийте Car-Net

С онлайн услугите на Car-Net сте най-добре информирани - повечето по-стари модели на Volkswagen преди година на производство 2021 са оборудвани серийно с Car-Net. Открийте предложенията за свързаност на Car-Net.¹⁾

 

Guide & Inform

Целта е пред очите Ви в реално време

С услугите "Guide & Inform" на Car-Net сте по-добре информирани в движение. Открийте интересни дестинации в околността, получавайте актуална информация за пътната обстановка директно от интернет и още много други предимства.

Научете повече

Security & Service

Мобилна сигурност

Пакетът от услуги "Security & Service" на Car-Net Ви предлага мобилен достъп до важни функции на автомобила. Заключете и отключете Вашия автомобил през приложението We Connect или проверете състоянието на автомобила. Към тях спадат също и аварийно повикване и онлайн алармената система против кражба.

e-Manager предлага допълнителни услуги за електрически модели и хибридни автомобили като контролирано зареждане или климатизиране.

Научете повече

e-Remote

Това е e-Remote

Car-Net "e-Remote" Ви предлага удобен достъп до най-важните функции на Вашия електрически модел, респ. Вашия хибриден автомобил на Volkswagen. Съвсем практично от компютъра или удобно от смартфона, благодарение на приложението We Connect. Тук ще намерите повече информация за многото възможности, които ви предлага "e-Remote". 

Научете повече

Car-Net в Touareg

Изцяло свързан с мрежата. Touareg.

Интернет и дигиталното свързване станаха част от ежедневието ни, защо да се отказвате от тях точно в автомобила си? Ето защо в Touareg мобилните онлайн услуги на Car-Net се предлагат серийно след активиране и са издигнати на ново ниво: максимална свързаност.

Научете повече

Активирайте и използвайте Car-Net

Тук ще узнаете как да активирате Вашите мобилни онлайн услуги чрез приложението We Connect - и какво Ви е необходимо за тази цел.

Преглед на указанията за активиране

Проверка на условията

Практични услуги за Вашето ежедневие

Сигурност

Вие сте в добри ръце

Хубаво е, че има някой насреща: С опционалната услуга за спешни повиквания се свързвате с централата за спешни повиквания на Volkswagen по всяко време чрез натискане на червения SOS бутон. При злополуки с отваряне на въздушната възглавница автоматично се повиква помощ.

Контрол

Успокоително е, когато автомобилът сам извършва своите проверки

Било то съдържание на резервоара, километраж или указания за следващата инспекция: Със "Security & Service" винаги държите под око важни данни на автомобила.

Навигация

Не пътувайте повече без интернет

Дръжте под око трафика с данни в реално време или потърсете с помощта на Car-Net възможности за нощуване и почивка. Било то хотел, следващата бензиностанция или новооткрито кино.

Комфорт

Всичко на едно място.

Погрижете се преди стартирането на пътуването за приятната температура в купето или се уверете, че вратите на Вашия Volkswagen са заключени и че светлините за паркиране са изключени. С Car-Net "e-Remote" можете да управлявате дистанционно от Volkswagen много функции на вашия електрически, респ. хибриден автомобил.

Пакети, срокове, цени и условия

Посочените по-долу пакети с услуги и лицензи могат да бъдат удължени удобно онлайн в We Connect Webshop. Алтернативно можете също да се консултирате на място при Вашия партньор на Volkswagen, при който можете да закупите ваучер, който може да се използва също и за покупка на удължаване на лиценз в магазина. 

Guide & Inform Basic, 1 година²⁾ ³⁾ Guide & Inform Plus, 1 година²⁾ ³⁾ Security & Service Basic Security & Service Plus, 1 Jahr²⁾ ³⁾ inkl. e-Manager¹⁾ e-Remote, 1 година²⁾ ³⁾ App-Connect
Цена (с вкл. ДДС) 0 BGN 0 BGN 0 BGN 0 BGN 0 BGN 550 BGN
Удължаване с 1 година (Цени с вкл. ДДС) 155 BGN 155 BGN - 118 BGN 196 BGN (118 BGN)4) -
'Удължаване с 2 години (Цени с вкл. ДДС) 265 BGN 265 BGN - 185 BGN 333 BGN (185 BGN)4) -
Разходи за мобилни услуги/SIM⁵⁾ Клиент Клиент Volkswagen Volkswagen Volkswagen Клиент
Технически предпоставки Discover Media Discover Pro Служба за спешни повиквания Служба за спешни повиквания - Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro
Активно След регистрация След регистрация След регистрация След регистрация След регистрация Фабрично

Това изображение показва актуалната програма за продажби.

1) e-Manager е наличен само за електрически автомобили и Plug-In хибридни автомобили
2) За нови автомобили важи: В случай че клиентът не извърши поръчката в рамките на 90 дни след получаване на автомобила ("Срок за първа поръчка"), безплатният срок на валидност на услугата се намалява с броя дни между края на срока за първа поръчка и действителната поръчка.
3) Изключение: Срок 3 години, в комбинация с пакет "Business Premium"
4) Стойността в скобите важи за Plug-in хибридни автомобили.
5) Валидно за връзката за данни между автомобила и информационния сървър на Volkswagen AG. Осъществяването на връзка за данни между крайното устройство на Клиента и информационния сървър при използване на мобилните онлайн услуги през потребителската зона myVolkswagen или през приложението We Connect не е част от услугите, предоставяни от Volkswagen AG.

Използвайте Car-Net с приложението We Connect 

С приложението We Connect мобилните онлайн услуги на Car-Net са на смартфона. И всички предимства в едно приложение. Просто изтеглете приложението We Connect за операционната система на Вашия смартфон и го свържете с Вашия Volkswagen.

Към App Store

Към Google Play 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип