Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Активиране на Car-Net1)

Тук ще узнаете, как да активирате Вашите мобилни онлайн услуги чрез приложението We Connect. Други възможности са активирането чрез системата инфотейнмънт във вашия Volkswagen или чрез портала We Connect.

Как да активирате Car-Net

С помощта на Car-Net се движите спокойно през деня. Тук ще намерите ръководствата за активиране на онлайн услугите на Car-Net във Вашия Volkswagen, както и за активирането на Car-Net e-Remote във Вашия e-up! 2).

Желаете да установите дали Вашият модел автомобил е оборудван с Car-Net или We Connect?

Към проверка на съвместимостта

Активиране с приложението We Connect

Активирайте мобилните онлайн услуги на Volkswagen много удобно с помощта на Вашия смартфон: С приложението We Connect лесно и бързо създавате потребителски акаунт и довеждате мобилните онлайн услуги във вашия автомобил.

В това писмено ръководство ви показваме отделните стъпки, които са необходими за целта.

Изтегляне на писмено ръководство

Активиране чрез системата инфотейнмънт

Вашият Volkswagen разполага с пакет услуги Car-Net "Guide & Inform"? Тогава можете да активирате нашите онлайн услуги бързо и удобно в паркирания автомобил чрез системата инфотейнмънт. В това писмено ръководство ние ви водим през процеса на активиране.

Изтегляне на писмено ръководство

Активиране на e-Remote във Вашия e-up! 

Car Net e-Remote Ви предлага удобен достъп до най-важните функции на Вашия e-up!. Как да активирате онлайн услугите на e-Remote във Вашия e-up!, ще разберете в нашето ръководство стъпка по стъпка.

Изтегляне на писмено ръководство

Установяване на интернет връзка

За да можете да използвате всички предимства на онлайн услугите, наред с активен лиценз за Car-Net ви е необходима интернет връзка в автомобила. В зависимост от оборудването имате различни възможности за това. Видео материалът ви ги представя и ви води стъпка по стъпка.

Ако желаете да ги прочетете още веднъж, по-долу ще откриете писмено ръководство, което можете да изтеглите.

Изтегляне на писмено ръководство

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип