Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Активиране на Car-Net

Тук ще узнаете, как да активирате Вашите мобилни онлайн услуги чрез приложението We Connect. Други възможности са активирането чрез системата инфотейнмънт във вашия Volkswagen или чрез портала We Connect.

Как да активирате Car-Net

Активиране с приложението We Connect

Активирайте мобилните онлайн услуги на Volkswagen много удобно с помощта на Вашия смартфон: С приложението We Connect лесно и бързо създавате потребителски акаунт и довеждате мобилните онлайн услуги във вашия автомобил.

В това писмено ръководство ви показваме отделните стъпки, които са необходими за целта.

Изтегляне на писмено ръководство

Активиране през портала

Желаете ли да настроите Car-Net от вкъщи? Без проблем! Използвайте домашния си компютър или таблет и влезте в разнообразния свят на услугите Car-Net.

Регистрирайте се сега

Установяване на интернет връзка

За да можете да използвате всички предимства на онлайн услугите, наред с активен лиценз за Car-Net ви е необходима интернет връзка в автомобила. В зависимост от оборудването имате различни възможности за това. Видео материалът ви ги представя и ви води стъпка по стъпка.

Ако желаете да ги прочетете още веднъж, по-долу ще откриете писмено ръководство, което можете да изтеглите.

Изтегляне на писмено ръководство

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип