Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Какво е необходимо, за да използвате Car-Net¹⁾

Необходимо Ви е следното

 

За използването на Guide & Inform Car-Net услугите ви трябва навигационна система във вашия Volkswagen. Това са "Discover Media" и "Discover Pro", както и получаваната за Touareg "Innovision Cockpit".

За пакета с услуги "Security & Service" на Car-Net имате нужда само от услуга за спешни повиквания и подобно на "App-Connect" - може да се използва неограничено с радиото "Composition Media".

В комбинация с навигационната система "Discover Pro" ние Ви препоръчваме допълнително телефонния интерфейс "Business" който ще Ви даде възможност да създадете WLAN точка за достъп във Вашия Volkswagen. Така вие и пътниците в автомобила Ви се възползвате много добре от многообразните предложения на Car-Net.

Можете да управлявате много услуги през Вашия смартфон с приложението We Connect. Свързано със системата инфотейнмънт то може да осигури също достъп до интернет, който ви е необходим за използването на Car-Net. За отделните функции освен техническите компоненти в автомобила е необходима напр. алармена инсталация за услугата "Онлайн алармена инсталация". 

Според автомобила имате на разположение различни пакети услуги, които можете да закупите (ако не сте го сторили при покупката на Вашия Volkswagen) през приложението We Connect или през Вашата лична потребителска зона myVolkswagen. Ако техническите условия са изпълнени, имате нужда от потребителски акаунт Volkswagen ID, който се настройва в няколко стъпки.

 

 

  • Навигационна система "Discover Media", "Discover Pro" или "Discover Premium"
  • Радио система "Composition Media" (ограничена)
  • Съвместим с Android™ смартфон или iPhone™ с Интернет достъп
  • Пакет услуги Car-Net
  • Потребителски профил Volkswagen ID

За да можете да използвате удобно отвсякъде мобилните онлайн услуги, впишете се с Вашето ИД на Volkswagen в портала We Connect и след това се регистрирайте с Вашия автомобил. Ако все още нямате ИД на Volkswagen, порталът ще Ви преведе стъпка по стъпка през регистрацията.

Към портала We Connect

Използване през приложението We Connect и портала We Connect

След регистрацията можете да извикате и управлявате прегледно функциите на услугите Car-Net в портала We Connect или с приложението We Connect на вашето мобилно устройство. За изтегляне на приложението тук:

Изтегляне в App Store

Изтегляне в Google Play

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип