Сдобийте се с бърз Интернет за вашия Volkswagen – лесно и прегледно¹⁾

За да използвате избрани приложения In-Car, стрийминг за уеб радио, както и WLAN точка за достъп, се нуждаете от допълнителен обем данни за вградената в автомобила eSIM. Тя може удобно да бъде зареждана от външния мобилен оператор Cubic Telecom. Volkswagen поема разходите за всички останали практични услуги We Connect.

Това са предимствата на пакетите данни на Cubic:

 • WLAN точка за достъп в автомобила - за Вас и Вашите спътници и до осем крайни мобилни устройства
 • Слушане на уеб радио и подкастове по време на пътуването
 • Лесно резервиране на пакети данни директно в автомобила
 • Пълен контрол на използването на данни и разходите
 • Закупуване на обем от данни и използване в многобройни страни в Европа

Условия:

 • Вашият Volkswagen е оборудван с eSIM
 • Активен лиценз We-Connect за Вашия автомобил
 • Регистрация в портала Cubic
 • Провеждане на процедура за идентифициране

 

Highspeed Internet für unterwegs: 1 GB Cubic Telecom Datenvolumen geschenkt 

Sie nutzen We Connect Plus und wollen Ihre Entertainment Funktionen wie Medien-Streaming mit Highspeed Internet auf die Überholspur bringen? Dann holen Sie sich das passende Datenpaket und bekommen Sie als Cubic Telecom Neukunde jetzt 1 GB Datenvolumen zum Streamen und Surfen geschenkt. Nur solange der Vorrat reicht.²⁾

 

Preise:

 • 2 GB für 30 Tage: 6,95€
 • 5 GB für 30 Tage: 16,95€
 • 25 GB für 365 Tage: 65,00€


Mit Ihrer Volkswagen ID und aktiviertem We Connect für Ihr Fahrzeug können Sie sich im We Connect Portal anmelden und den Menüpunkt "Datenpakete & Updates" auswählen. Sie werden daraufhin zu unserem Mobilfunkpartner Cubic Telecom weitergeleitet. Nach erfolgreicher Registrierung können Sie ganz komfortabel auch in Ihrem Fahrzeug Datenpakete buchen und online gehen.

 

1) За използване на услугите Car-Net трябва да имате потребителски акаунт Volkswagen ID и да се впишете с потребителско име и парола. Освен това трябва онлайн да се сключи отделен договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате за пълния срок услугите, след предаване на автомобила имате 90 дни, за да регистрирате автомобила в portal.volkswagen-we.com. При по-късно регистриране се намалява периодът на безплатно ползване. Използването на мобилните онлайн услуги от Car-Net става възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с това разходи за данни в Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие с изключение на услугите Уеб радио и Хибридно радио. За използването на услугите Уеб радио и Хибридно радио, както и на WLAN точка за достъп, могат да бъдат закупувани платени пакети данни от външния мобилен партньор "Cubic Telecom" и да бъдат използвани в областта на мрежовото покритие в рамките на голям брой европейски държави. Информация за цените и поддържащите държави ще откриете на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и хибридно радио чрез мобилно крайно устройство (напр. смартфон) с функция за използване като мобилна WLAN точка за достъп. В такъв случай съответните услуги са налични само със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез приемането на пакети данни от интернет могат да възникнат допълнителни разходи (например такси за роуминг), в зависимост от Вашата съответна тарифа за мобилни услуги и по-специално при използване в чужбина. За използването на безплатното приложение We Connect е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия доставчик на мобилни услуги. Наличността на описаните в пакетите отделни услуги на Car-Net ("Guide & Inform Premium" и "Security & Service") може да е различна според държавите. Услугите са на разположение за съответно договорения срок на договора и могат за срока на договора да са обект на промени по съдържанието, респ. да бъдат прекратени. Повече информация ще получите на portal.volkswagen-we.com и при Вашия партньор на Volkswagen. Информация за тарифните условия за мобилна връзка ще получите при Вашия мобилен оператор.

2) Трябва да имате регистрация в портала "Cubic Telecom" за даден автомобил с активен лиценз We Connect Plus, както и с пакет от услуги "Стрийминг и интернет", който се предлага само в инфотейнмънт системите Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro; тя е еднократна за автомобил без предварително резервирани пакети от данни и не може да се прехвърля на други автомобили. Безплатният 1GB данни може да се активира само в рамките на 12 месеца след предаването на автомобила и да се използва след активиране за период до три месеца. До изтичане на офертата. В сила са общите търговски условия на "Cubic Telecom" https://vw.cubictelecom.com/en/termsAndConditions

Затвори
Затваряне на менюто
Затвори

Онлайн услугите Car-Net за Вашето мобилно ежедневие

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип