Сдобийте се с бърз Интернет за вашия Volkswagen – лесно и прегледно¹⁾

За да използвате избрани приложения In-Car, стрийминг за уеб радио, както и WLAN точка за достъп, се нуждаете от допълнителен обем данни за вградената в автомобила eSIM. Тя може удобно да бъде зареждана от външния мобилен оператор Cubic Telecom. Volkswagen поема разходите за всички останали практични услуги We Connect.

Това са предимствата на пакетите данни на Cubic:

 • WLAN точка за достъп в автомобила - за Вас и Вашите спътници и до осем крайни мобилни устройства
 • Слушане на уеб радио и подкастове по време на пътуването
 • Лесно резервиране на пакети данни директно в автомобила
 • Пълен контрол на използването на данни и разходите
 • Закупуване на обем от данни и използване в многобройни страни в Европа

Условия:

 • Вашият Volkswagen е оборудван с eSIM
 • Активен лиценз We-Connect за Вашия автомобил
 • Регистрация в портала Cubic
 • Провеждане на процедура за идентифициране

 

Високоскоростен интернет за из път: Подарък - 1 GB обем от данни подарък от Cubic Telecom 

Използвате We Connect Plus и желаете да изведете функциите за развлечение, като например стрийминг на медийно съдържание с високоскоростен интернет в бързата лента? Тогава вземете подходящия пакет данни и получете като подарък за всеки нов клиент на Cubic Telecom 1 GB данни за стрийминг и сърфиране. До изтичане на офертата. ²⁾

 

Preise:

 • 2 GB за 30 дни: BGN 13,95
 • 5 GB за 30 дни: BGN 35,25
 • 25 GB за 365 дни: BGN 127,25


С Вашия Volkswagen ID и активиращ се We Connect за Вашия автомобил, можете да се впишете в портала We Connect и да изберете меню "Пакети данни и актуализации". След това ще бъдете пренасочени към страницата на нашия мобилен партньор Cubic Telecom. След успешна регистрация можете съвсем удобно да се абонирате за пакети данни също и от автомобила си и да сте онлайн.

 

1) За използване на услугите Car-Net трябва да имате потребителски акаунт Volkswagen ID и да се впишете с потребителско име и парола. Освен това трябва онлайн да се сключи отделен договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате за пълния срок услугите, след предаване на автомобила имате 90 дни, за да регистрирате автомобила в portal.volkswagen-we.com. При по-късно регистриране се намалява периодът на безплатно ползване. Използването на мобилните онлайн услуги от Car-Net става възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с това разходи за данни в Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие с изключение на услугите Уеб радио и Хибридно радио. За използването на услугите Уеб радио и Хибридно радио, както и на WLAN точка за достъп, могат да бъдат закупувани платени пакети данни от външния мобилен партньор "Cubic Telecom" и да бъдат използвани в областта на мрежовото покритие в рамките на голям брой европейски държави. Информация за цените и поддържащите държави ще откриете на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и хибридно радио чрез мобилно крайно устройство (напр. смартфон) с функция за използване като мобилна WLAN точка за достъп. В такъв случай съответните услуги са налични само със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез приемането на пакети данни от интернет могат да възникнат допълнителни разходи (например такси за роуминг), в зависимост от Вашата съответна тарифа за мобилни услуги и по-специално при използване в чужбина. За използването на безплатното приложение We Connect е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия доставчик на мобилни услуги. Наличността на описаните в пакетите отделни услуги на Car-Net ("Guide & Inform Premium" и "Security & Service") може да е различна според държавите. Услугите са на разположение за съответно договорения срок на договора и могат за срока на договора да са обект на промени по съдържанието, респ. да бъдат прекратени. Повече информация ще получите на portal.volkswagen-we.com и при Вашия партньор на Volkswagen. Информация за тарифните условия за мобилна връзка ще получите при Вашия мобилен оператор.

2) Трябва да имате регистрация в портала "Cubic Telecom" за даден автомобил с активен лиценз We Connect Plus, както и с пакет от услуги "Стрийминг и интернет", който се предлага само в инфотейнмънт системите Ready 2 Discover, Discover Media или Discover Pro; тя е еднократна за автомобил без предварително резервирани пакети от данни и не може да се прехвърля на други автомобили. Безплатният 1GB данни може да се активира само в рамките на 12 месеца след предаването на автомобила и да се използва след активиране за период до три месеца. До изтичане на офертата. В сила са общите търговски условия на "Cubic Telecom" https://vw.cubictelecom.com/en/termsAndConditions

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Онлайн услугите Car-Net

За Вашето мобилно ежедневие

За Вашето мобилно ежедневие

Онлайн услугите Car-Net

За Вашето мобилно ежедневие

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип