Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Целият свят на Car-Net във Вашия Touareg

Целият свят на Car-Net във Вашия Touareg

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Изцяло свързан с мрежата. Touareg.

Интернет и дигиталното свързване станаха част от ежедневието ни, защо да се отказвате от тях точно в автомобила си? Ето защо в Touareg мобилните онлайн услуги на Car-Net се предлагат серийно след активиране и са издигнати на ново ниво: максимална свързаност.

Комфорт

Спокойни в ежедневието

С Car-Net сте информирани по-добре и по-бързо. Достигнете спокойно и удобно до целта като следвате маршрута, настроен според актуалното състояние на трафика. По желание по време на пътуването могат да бъдат прочетени новини, да слушате благодарение на уеб радиото любимите си станции дори и извън областта на излъчване и да спестите време при търсенето на паркоместа, като стигнете директно до празно паркомясто в паркинг или официално паркомясто на целевата дестинация. 

Реално време

Винаги една стъпка напред

Възползвайте се от интелигентното и предвиждащо изчисляване на маршрута и направете навигацията още по-ефективна. Още преди стартирането на пътуването Вашият маршрут се актуализира през сървъра за трафик и се адаптира непрекъснато. За да можете винаги да стигате целта по най-добрия маршрут.

Сигурност

Добре е да знаете, че при спешен случай ще дойде помощ

Спешното повикване, което се изпраща автоматично към централата за спешни повиквания на Volkswagen, когато се отворят въздушните възглавници или устройството за предварително натоварване на колана, показва колко важно интелигентното свързване в мрежа при злополука. С аварийното повикване и онлайн алармената система против кражба "Security & Service" се грижи за Вашата сигурност. 

Развлечение

Събира Вашите приложения в автомобила

Благодарение на App-Connect Вашият смартфон може да се свързва с инфотейнмънт системата в Touareg и да използва множество приложения по време на пътуването. Volkswagen Media Control позволява на Вашите спътници също да определят програмата през мобилно устройство.  

Guide & Inform Premium

Открийте интересни дестинации в околността, получавайте актуална информация за пътната обстановка директно от интернет и още много други предимства. В ексклузивния пакет "Guide & Inform Premium" за Touareg новите услуги уеб радио и хибридно радио внасят безгранично развлечение в автомобила.  Благодарение на онлайн изчисляването на маршрута, градския изглед в 3D в избрани градове и увеличаващото се актуализиране на картите, навигацията става все по-интелигентна и прегледна. Актуалните новини могат не само да се изобразяват, но също така и удобно да се прочитат на глас.

Уеб и хибридно радио

Неограничено развлечение

Без значение къде се намирате - няма нужда да се отказвате от любимата си станция и подкастове, благодарение на уеб радиото. Ако при конвенционалното приемане на радио сигнал напуснете областта на излъчване, функцията за хибридно радио сменя автоматично наземното приемане на интернет стрийминг. И Вашата любима станция продължава безпроблемно да работи. 

За да можете да се наслаждавате на услугите уеб и хибридно радио, трябва да се използва собствена връзка за данни.

Интелигентна навигация

Да пристигнем спокойно

Touareg прави Вашата навигация още по-интелигентна и по-прегледна. С помощта на непрекъснати прогнози онлайн изчисляването на маршрута предава от самото начало оптималния маршрут и Ви помага да пристигнете спокойни. Възможностите за изобразяване на 3D градски изглед с висока резолюция и фотореалистични сателитни карти обещават нови изживявания с навигацията и добро ориентиране. 

WLAN точка за достъп

Удобно свързване

Най-вече при по-продължителните пътувания никой не желае да се откаже от предимствата на интернет. Touareg Ви предлага интегрирана WLAN точка за достъп и позволява на Вас и Вашите спътници ползването на интернет - без значение дали се изпраща имейл, гледа се филм или проверява резултатът от играта на любимия отбор: Сърфирайте спокойно с до 8 крайни устройства. За да можете да използвате WLAN точка за достъп, трябва да се използва собствена връзка за данни.

Security & Services

С "Security & Service" пътувате комфортно. Пакетът с данни от Car-Net Ви предлага мобилен достъп до важни функции на автомобила и свързва гъвкавост и прозрачност за повече комфорт. Било то планиране час за сервизно обслужване, аварийно повикване, онлайн стационарно отопление или онлайн алармена система против кражба: Вашите индивидуални услуги Ви съдействат в почти всяка ситуация и Ви предоставят най-важната информация за Вашата мобилност.

Служба за спешни повиквания

На Ваше разположение

С услугата "Служба за спешни повиквания" ще Ви бъде помогнато в сериозни ситуации. При тежки произшествия, например със задействане на въздушната възглавница, се извиква автоматично помощ. Ако вашият Volkswagen регистрира произшествие, услугата осъществява връзка с Volkswagen централата за спешни повиквания и предава важна информация до спасителната служба. Освен това имате възможност ръчно да съобщите за помощ като натиснете бутона. 

Планиране час за сервизно обслужване

Нашата услуга: настроена перфектно за Вас

За да изпитате със сигурност максимално удоволствие от шофирането, Volkswagen ви помага при координацията на вашите сервизни посещения. Когато има събитие за поддръжка, данните се предават от Вашия Volkswagen към Вашия предпочитан сервизен партньор. След това вашият сервиз се свързва с вас и можете спокойно да определите дата за посещение. 

Онлайн алармена система

Алармирани за това какво се случва

Облегнете се спокойно назад - Вашият Volkswagen може сам да се грижи за себе си. В случай на опит за проникване с взлом приложението We Connect на Volkswagen ще ви съобщи за това чрез смартфона или чрез имейл и ще ви запознае с точните обстоятелства на произшествието.

Онлайн стационарно отопление

Предварително затопляне преди потегляне

С услугата "Онлайн стационарно отопление" удобно подгрявате вътрешността на автомобила си през приложението We Connect или портала We Connect. Просто програмирайте часа на отпътуване при следващото Ви пътуване или съставете практичен седмичен график - и Вашето отопление ще е надеждно настроено според нуждите ви.

 

Указание: Само във връзка с опционалното оборудване стационарно отопление. 

Вашият Touareg отвсякъде с един поглед.

Изтегляне на приложението We Connect

Свържете се с Вашия Touareg: Изпробвайте всички предимства на Car-Net в едно приложение. Просто изтеглете приложението We Connect и го свържете с вашия Volkswagen.

Изтегляне за iOS

Изтегляне за Android

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип