Новият мениджър

Der "Travel Assist" kann für Sie die Spur und die Geschwindigkeit halten und dabei den Abstand zum vorausfahrenden Verkehr berücksichtigen4. Die neueste Version ermöglicht das assistierte Fahren erstmals bis zu einer Geschwindigkeit von 250 km/h.

За използване на услугите Car-Net трябва да имате потребителски акаунт Volkswagen ID и да се впишете с потребителско име и парола. Освен това трябва онлайн да се сключи отделен договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате за пълния срок услугите, след предаване на автомобила имате 90 дни, за да регистрирате автомобила в portal.volkswagen-we.com. При по-късно регистриране се намалява периодът на безплатно ползване. Използването на мобилните онлайн услуги от Car-Net става възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с това разходи за данни в Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие с изключение на услугите Уеб радио и Хибридно радио. За използването на услугите Уеб радио и Хибридно радио, както и на WLAN точка за достъп, могат да бъдат закупувани платени пакети данни от външния мобилен партньор "Cubic Telecom" и да бъдат използвани в областта на мрежовото покритие в рамките на голям брой европейски държави. Информация за цените и поддържащите държави ще откриете на адрес vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и хибридно радио чрез мобилно крайно устройство (напр. смартфон) с функция за използване като мобилна WLAN точка за достъп. В такъв случай съответните услуги са налични само със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез приемането на пакети данни от интернет могат да възникнат допълнителни разходи (например такси за роуминг), в зависимост от Вашата съответна тарифа за мобилни услуги и по-специално при използване в чужбина. За използването на безплатното приложение We Connect е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия доставчик на мобилни услуги. Наличността на описаните в пакетите отделни услуги на Car-Net ("Guide & Inform Premium" и "Security & Service") може да е различна според държавите. Услугите са на разположение за съответно договорения срок на договора и могат за срока на договора да са обект на промени по съдържанието, респ. да бъдат прекратени. Повече информация ще получите на portal.volkswagen-we.com и при Вашия партньор на Volkswagen. Информация за тарифните условия за мобилна връзка ще получите при Вашия мобилен оператор.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Целият свят на Car-Net във Вашия Touareg

Целият свят на Car-Net във Вашия Touareg

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип