Меню
Затваряне на менюто
Затвори

За всички

Вашият персонален асистент

Благодарение на приложението "We Connect Go" (iOS / Android) смартфонът ви се свързва с вашия Volkswagen с помощта на Bluetooth през DataPlug и само с едно движение на ръката го превръща в свързан автомобил. Тази възможност е серийна при всички нови автомобили, а при много от моделите,  произведени след 2008 година, тя може да бъде добавена. Кои са предимствата да имате на разположение най-важните данни за вашия  Volkswagen във всеки един момент, ще ви покажем тук и сега.

Добре дошли на борда с We Connect Go.
Нека стартираме!

Моят Volkswagen

Всички важни данни за автомобила на едно място

В секцията "Моят Volkswagen" на приложението "We Connect Go" ще откриете всички важни данни за вашия автомобил, като например моментното показание на километража и нивото на гориво в резервоара, номера на шасито или пък сервизните интервали.

В раздел "Моите гуми" трябва просто да посочите производител, тип гуми, пробег и дата на производство на гумите. А стига да пожелаете, записването на час за смяна на гуми при вашия дилър на Volkswagen е само на един клик разстояние.

Бордова литература и мониторинг на резервоара

Дръжте под око вашите пътувания и разходи за гориво

С помощта на дигиталния дневник вие можете да получите достъп и да видите всички важни данни за пътуванията си: стартова точка, цел, дата, час, продължителност, маршрут - дори и разходите за гориво за всяко пътуване. Можете да дефинирате различните пътувания като лични, служебни или път за работа и при необходимост с помощта на приложението да ги извлечете под формата на PDF.

Мониторингът на резервоара показва кога, къде и на каква цена сте зареждали, както и какъв е размера на месечните разходи. За тази цел ващият DataPlug изпраща информация за нивото на гориво в резервоара към приложението, когато автомобилът се стартира. В случай че приложението регистрира процес на зареждане, вие ще получите напомняне, напомнящо ви да запишете разходите за зареждане.

Анализ на стила на шофиране и статистика за пътуванията

Оптимизирайте стила си на шофиране

Оптимизирайте стила си на шофиране с помощта на практични съвети от приложението. Анализът на стила на шофиране ви подпомага да карате по-ефективно и да пестите гориво. За целта се измерват стойности за ускорение, скорост, обороти на двигателя, спиране и температура на охлаждащата течност, като показателите биват изобразени в графичен вид.

Статистиката за пътувания оценява данните от вашите пътувания и ви показва детайлно статично представяне на всички важни данни, като например изминати километри и време за пътуване, заредени литри гориво и разходи за гориво, пътувания през деня и през нощта, ефективен стил на шофиране и спечелени предизвикателства. Така вие веднага виждате по какъв начин влияе стила ви на шофиране върху разхода на гориво.

Сервиз и планови посещения

Запазвайте бързо и лесно планирани посещения в сервиз

Отсега с помощта на приложението можете по всяко време да се свържете с избран от вас официален сервиз на Volkswagen и да попитате за планирано посещение или директно да си запазиче дата и час за такова. Разполагате дори с функция за директно обаждане и навигиране по маршрута до сервиза. We Connect Go разпознава предупредителните сигнали във вашия автомобил и с ваше съгласие може да изпраща запитване за посещение в сервиз. След това всички съответни данни биват предадени на вашия сервизен партньор. По този начин в сервиза знаят какво се случва към момента и колко време им е необходимо да си планират за работа. Това е една наистина интелигентна услуга, която улеснява живота ви.

Авария & Помощ

За да можете бързо да извикате помощ в спешни случаи

В случай на авария или произшествие с помощта на функцията за спешно повикване на помощ да се свържете с 24-часовата аварийна служба в страната или чужбина, или пък да се свържете с горещата сервизна линия на Volkswagen. Данните за автомобила, както и актуалното местоположение се предават автоматично, като могат да бъдат извикани и важни съвети за това как да се държите при спешни случаи. По този начин си осигурявате бърза и навременна помощ, когато имате нужда от това.

В раздел "Авария & Помощ" освен това се показват предупредителните и контролните светлини в автомобила. Допълнителни разяснения ви помагат да държите тези сигнални лампи под око и да знаете какво да правите в случай че светне конкретен предупредителен сигнал.

Паркомясто

За да намирате автомобила без да го търсите

We Connect Go знае къде е паркиран вашия автомобил - в приложението автоматично се маркира последното място, където е паркиран автомобилът. С помощта на приложението можете да активирате навигиране до мястото на автомобила - или пък да го споделите с приятели с помощта на GPS-координати. И за да нямате ненужни грижи с изтичащ период на паркиране, приложението автоматично запаметява и времето от паркирането на автомобила.

Предизвикателства

Приемете нови предизвикателства

Събирайте точки и трофеи, например с ефективен стил на шофиране, навременни посещения в сервиза или редовно използване на приложението. След събирането на определен брой точки вие преминавате на следващо ниво, а с всяко следващо ниво получавате нови предизвикателства. Накратко: забавление без край.

Имате ли вече DataPlug? Ето как да инсталирате We Connect Go.

Сваляне и свързване на приложението

С We Connect Go вашият автомобил изпраща информация към вашия свързан с помощта на Bluetooth смартфон. За целта трябва просто да поставите DataPlug в диагностичния интерфей са вашия автомобил и да свалите безплатното приложение "We Connect Go" на вашия смартфон.

Сваляне от App Store

Сваляне от Google Play

Все още нямате DataPlug? Ето как да свържете вашия Volkswagen с We Connect Go.

Свържете автомобила в три стъпки

  1. Най-напред проверете дали вашият Volkswagen е съвместим с We Connect Go.
  2. Свалете приложението "We Connect Go" за Android или iOS.
  3. Инсталирайте DataPlug от вашия дилър на Volkswagen и следвайте стъпките за активация в приложението.

Проверете съвместимостта

Свалете приложението

Търсене на дилър

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип