Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect Start

Свързва Ви, съдейства Ви,
води Ви спокойни към целта

Свързва Ви, съдейства Ви,
води Ви спокойни към целта

We Connect Start

Свързва Ви, съдейства Ви,
води Ви спокойни към целта

Интелигентното свързване с Вашия Volkswagen ID.

Шофирате модел от гамата ID.? По този начин в бъдеще не само ще пътувате напълно електрически, но с We Connect Start можете да бъдете свързани изцяло. И с онлайн услугите на We Connect Start можете да използвате дигитални асистенти на таблото, да осигурявате най-актуалната информация за управлението за зареждане или за трафика и да обслужвате избрани функции от разстояние през смартфона чрез приложението We Connect ID. 

  • Преглед на Вашите предимства:
  • Напълно свързани и с възможност за онлайн свързване
  • Достъп до множество функции на автомобила през смартфон и приложението We Connect ID. 
  • Ползване през първите три години безплатно
Зареждане

Готови за потегляне, когато сте готови Вие.

Желаете да проверите остатъчния пробег на Вашия ID. модел? През Вашия смартфон в We Connect ID. винаги можете да следите състоянието на зареждане на акумулатора и да проверявате дали кабелът за зареждане е свързан. Ако да, можете да стартирате или спрете зареждането от канапето. 

Климатизация

Настроена изцяло за Вас.

Навън е горещо или студено? През приложението се грижите за комфортната температура във Вашия ID. Вашият климатик може да се стартира или спре през смартфона и да настроите желана температура. Особено удобно: можете да настроите дори затоплянето на седалките преди пътуването. За да можете още от самото начало да се чувствате комфортно във Вашия ID.

Навигация

Пристигнете отпочинали

Информирайте се в почти реално време за трафика и се доверете на най-добрия маршрут. Така пристигате спокойни до целта.

Повече за навигацията

Онлайн гласово управление

Всичко под контрол с Вашия глас

Дори при първото пътуване за деня, имате много задачи за вършене. Добре е, че навигационната система или уеб радиото Ви слушат. Благодарение на онлайн гласовото управление Вие избирате бързо цел на пътуването, както и любима песен толкова интуитивно, сякаш общувате с Вашия спътник. С обръщението "Здравей ID." можете да управлявате гласово множество функции на инфотейнмънт системата и на автомобила, напр. телефониране, радио, навигация и автоматичната климатична система. 

Развлечение

Пожелаваме Ви приятно развлечение

Слушайте предавания на живо и подкастове чрез уеб радио и се наслаждавайте на цялата свобода от WLAN точка за достъп с до 8 мобилни крайни устройства. Можете да се снабдите с необходимия за целта обем от данни чрез споделяне на връзката от Вашия смартфон или да резервирате удобно срещу заплащане през външния мобилен партньор Cubic Telecom. По този начин гарантирано ще слушате само Вашата любима програма.

We Charge3 - Улеснено зареждане

С помощта на We Charge зареждате Вашия ID. Volkswagen още по-удобно. Вкъщи през мрежовия Wallbox и по път на нас 250 000 обществени места за зареждане в Европа. Особено практично е вграденото директно в инфотейнмънт системата на Вашия ID. приложение In-Car. С него могат да бъдат търсени налични станции за зареждане на картата около Вашето актуално местоположение и да бъдат стартирани в навигацията - включително информация за наличните типове щепсели и скорости на зареждане.

Повече за We Charge

 

Свързани с приложението We Connect ID.

Изтеглете си актуализацията за гамата ID., свързана с функциите за комфорт: Приложението We Connect ID. представлява връзката с Вашия ID. Volkswagen и с всичко, което е важно за Вас. Той превръща Вашия смартфон в дистанционно, с което можете да управлявате множество полезни функции на автомобила. По този начин винаги можете да имате контрол върху Вашия ID. - дори, когато не сте в него.

Към App Store 

Към Play Store

Лесно регистриране и стартиране

Тук ще Ви разясним как да активирате We Connect Start в няколко стъпки и как да използвате нашите дигитални услуги в автомобила и през смартфона.

1. Изтеглете приложението We Connect ID.

Изтеглете приложението We Connect ID. за Вашия смартфон безплатно. Според операционната система, можете да намерите приложението We Connect ID. за Android или iOS в App Store или в Google Play Store.

We Connect ID. в App Store

We Connect ID. в Play Store

2. Създайте Вашия потребителски акаунт

Впишете се с Вашия Volkswagen ID в приложението. Ако все още нямате създаден Volkswagen ID, приложението Ви води стъпка по стъпка през регистрацията.

3. Добавете Вашия Volkswagen

Добавете Вашия Volkswagen към Вашия потребителски акаунт с помощта на номера на шаси на автомобила (VIN) в приложението We Connect ID. Ще намерите VIN в регистрационните документи и зад предното стъкло на Вашия автомобил.

4. Активирайте We Connect Start

За завършване на активирането следвайте показаните указания в приложението на договора за We Connect Start. И с интелигентни услуги изведете Вашето дигитално ежедневие в бързата лента.

Допълнително можете да изтеглите указанието за активиране като PDF документ.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип