Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect Start
Свързва Ви, съдейства Ви,
води Ви спокойни към целта

 

Интелигентното свързване с Вашия ID. Volkswagen

Шофирате модел от гамата ID.? По този начин в бъдеще не само ще пътувате напълно електрически, но с We Connect Start можете да бъдете свързани изцяло. Автоматичната система за спешни повиквания eCall е включена от самото начало за Вас. И с онлайн услугите на We Connect Start можете да използвате дигитални асистенти на таблото, да осигурявате най-актуалната информация за управлението за зареждане или за трафика и да обслужвате избрани функции от разстояние по смартфона.

Онлайн информация за трафика

Напред пред трафика

Трафикът вече не Ви изкарва от нерви, тъй като Вашият ID. Volkswagen мисли заедно с Вас. Вашата навигационна система проверява почти в реално време онлайн информация за трафика, разпознава злополуки, ремонтни дейности по пътя или други нарушения на трафика и Ви предлага винаги най-оптималния маршрут. Това спестява време и нерви.

Зареждане

Готови за потегляне, когато сте готови Вие.

Желаете да проверите остатъчния пробег на Вашия ID. модел? През Вашия смартфон в We Connect ID. винаги можете да следите състоянието на зареждане на акумулатора и да проверявате дали кабелът за зареждане е свързан. Ако да, можете да стартирате или спрете зареждането от канапето. 

Климатизация

Настроена изцяло за Вас.

Навън е горещо или студено? През приложението се грижите за комфортната температура във Вашия ID. Вашият климатик може да се стартира или спре през смартфона и да настроите желана температура. Особено удобно: можете да настроите дори затоплянето на седалките преди пътуването. За да можете още от самото начало да се чувствате комфортно във Вашия ID.

Станции за зареждане

Напълно свързани със станции за зареждане.

С We Connect Start ще откриете свързаността. Ако бъде достигната резервата на акумулатора на Вашия ID. модел, приложението търси автоматично станции за зареждане в близост и показва цените, работните часове, заетостта и типа щепсел. Избраната станция след това може да бъде въведена в маршрута. По-лесно от това няма накъде.

Онлайн актуализиране на картата

Винаги най-добрите карти в трафика

Управлявайте вратите и светлините във вашия Volkswagen чрез вашия смартфон. Нека ви покажем къде се намира вашия автомобил. Оптимизирайте поведението си при шофиране. И проверете данните за вашия автомобил по всяко време и отвсякъде.

Свързани с приложението We Connect ID.

Изтеглете си актуализацията за гамата ID., свързана с функциите за комфорт: Приложението We Connect ID. представлява връзката с Вашия ID. Volkswagen и с всичко, което е важно за Вас. Той превръща Вашия смартфон в дистанционно, с което можете да управлявате множество полезни функции на автомобила. По този начин винаги можете да имате контрол върху Вашия ID. - дори, когато не сте в него.

Към App Store 

Към Play Store

Лесно регистриране и стартиране

Тук ще Ви разясним как да активирате We Connect Start в няколко стъпки и как да използвате нашите дигитални услуги в автомобила и през смартфона.

1. Изтеглете приложението We Connect ID.

Изтеглете приложението We Connect ID. за Вашия смартфон безплатно. Според операционната система, можете да намерите приложението We Connect ID. за Android или iOS в App Store или в Google Play Store.

We Connect ID. в App Store

We Connect ID. в Play Store

2. Създайте Вашия потребителски акаунт

Впишете се с Вашия Volkswagen ID в приложението. Ако все още нямате създаден Volkswagen ID, приложението Ви води стъпка по стъпка през регистрацията.

3. Добавете Вашия Volkswagen

Добавете Вашия Volkswagen към Вашия потребителски акаунт с помощта на номера на шаси на автомобила (VIN) в приложението We Connect ID. Ще намерите VIN в регистрационните документи и зад предното стъкло на Вашия автомобил.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип