Вие знаете Вашата цел, а Вашият ID. знае най-краткия път

Онлайн информация за трафика

Трафикът вече не Ви изкарва от нерви, тъй като Вашият Volkswagen ID. Ви съдейства. Вашата навигационна система проверява почти в реално време онлайн информация за трафика, разпознава злополуки, ремонтни дейности по пътя или други нарушения на трафика и Ви предлага най-оптималния маршрут. Това спестява време и нерви.

Онлайн изчисляване на маршрут

Желаете да достигнете Вашата желана цел бързо и спокойно? Тогава просто оставете навигацията на Вашия ID. С помощта на онлайн изчисляването на маршрута Вашият ID. може от самото начало да съблюдава прогнозите за пътния трафик и да изчислява актуалното състояние на трафика по Вашия маршрут, както и предварително да изчислява оптимален маршрут.

Паркоместа

Свободните паркоместа в градовете са дефицит и търсенето им може да е съпроводено с доста нерви. За тази цел просто разчитайте в бъдеще на Вашия ID. Услугата "Паркоместа" Ви дава информация, в зависимост от поддържаните паркинги, къде се намира паркинг със свободни места и може да бъде приет като цел в навигацията. Практично: Цените, капацитетът, свободните паркоместа и работните часове също се показват.

Онлайн импортиране на цели

Спонтанно желаете да посетите приятели по време на пътуването през почивката? Просто добавете във Вашия маршрут една междинна спирка. При налична онлайн връзка с ID. с помощта на онлайн импортирането на цели Вие изпращате през Вашето приложение например адрес на приятели към навигационната система на Вашия ID. След момент по-късно Вашата специална цел се появява във Вашата навигационна система и Вашият ID. я добавя. Така се наслаждавате на удобен достъп до 100 специални цели.

Станции за зареждане

Ако бъде достигната резервата на акумулатора на Вашия ID. приложението търси при желание автоматично станции за зареждане в близост и показва цените, работните часове, заетостта и типа щепсел. Избраната станция след това може да бъде въведена в маршрута. По-лесно от това няма накъде.

Онлайн актуализиране на картата

В моделите от гамата ID. Вашите карти за навигация по желание ще бъдат автоматично актуализирани. Инфотейнмънт системата актуализира и инсталира картите на редовни интервали директно в автомобила при налична онлайн връзка.

3. Тарифите за зареждане, картата за зареждане, както и моделите ID. Charger се предлагат от Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). 

За използване на услугите We Connect трябва да имате потребителски акаунт Volkswagen ID и да се впишете с потребителско име и парола в We Connect Start. Освен това трябва онлайн да се сключи отделен договор за We Connect Start с Volkswagen AG. След предаването на автомобила имате срок от 90 дни, за да регистрирате автомобила с приложението We Connect ID. и да използвате услугите на We Connect Start за целия период на договорения срок за безплатно ползване.

Използването на мобилните онлайн услуги от We Connect Start става възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с това разходи за данни в Европа се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие. 

За използване на безплатното приложение We Connect ID. е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия доставчик на мобилни услуги.  

Достъпността на описаните в пакетите отделни услуги може да е различна според държавите. Услугите са на разположение за съответно договорения срок на договора и могат за срока на договора да са обект на промени по съдържанието, респ. да бъдат прекратени. Повече информация ще получите на www.connect.volkswagen-we.com и при Вашия партньор на Volkswagen. Информация за тарифните условия за мобилна връзка ще получите при Вашия мобилен оператор.

Изображенията са примерни.

ID.3: Консумация на електроенергия: 15,5 - 17 кВтч/100 км, емисии на CO₂ 0 г/км.

Статус 01/2022

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect Start

Свързва Ви, съдейства Ви,
води Ви спокойни към целта

Свързва Ви, съдейства Ви,
води Ви спокойни към целта

We Connect Start

Свързва Ви, съдейства Ви,
води Ви спокойни към целта

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип