Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Свят, пълен с интелигентни помощници в ежедневието. We Connect за ID. модели

Свят, пълен с интелигентни помощници в ежедневието. We Connect за ID. модели

Добре дошли в онлайн услугите на вашия ID.

We Connect ще ви помогне да избегнете задръстванията на път към вкъщи с помощта на онлайн информацията за пътнотранспортната обстановка. Можете да загреете купето още докато закусвате, да откриете нови любими станции с вграденото в автомобила уебрадио и да слушате предпочитаните от вас подкасти. Накратко, We Connect издига цифровите възможности на вашия ID. на ново ниво благодарение на многобройните интелигентни помощници в ежедневието, които в зависимост от оборудването са допълнително на ваше разположение от ID. Software 3.0.1

Можете веднага да разберете дали вашия ID. модел е подготвен за използване на услугите We Connect и We Connect Plus с проверката за съвместимост тук

Интелигентна навигация

По-спокойно пътуване до крайната цел

Оптимизирайте маршрута и времето за шофиране с онлайн актуализацията на навигационните карти и точната информация за пътнотранспортната обстановка в почти реално време. Изпращайте данните за крайната цел на пътуването до навигационната система на  вашия ID чрез приложението. Онлайн търсенето на интересни обекти (POI) може не само да ви отведе с лекота до различни интересни места като забележителности или ресторанти, а и да ви предложи много друга полезна информация благодарение на огромната база данни. Можете да видите по всяко време и местоположението на зарядните станции и свободните места за паркиране по маршрута. Така вашето мобилно ежедневие ще стане още по-леко. И още по-приятно.

Повече за навигацията

Индивидуален комфортt

Създаден по мярка за вашите желания

Осигурете си последната версия на софтуера на вашия ID. с безжичките (Over-the-Air) актуализации на Volkswagen. Управлявайте многобройните инфотейнмънт функции и системи в автомобила с удобството на онлайн гласовия контрол.2 И си осигурете топло посрещане с вашите лични настройки за комфорт, включително желаната температура в купето със самото влизане. По-комфортна обстановка едва ли е постижима.

Повече за комфорта

Развлечения на борда

Стигнахме ли вече?

В зависимост от мобилното покритие можете да се насладите на богат спектър любимите си станции и подкасти. Разширете своя хоризонт и поемете на откривателско пътешествие с неизчерпаемия избор на уеб радиостанции. В ID. първокласните забавления са част от добрия тон.

Повече за развлеченията

Мобилна безопасност

Вашият ID. е на ваша страна

В рамките на покритието на мобилната 2G/3G мрежа можете да повикате пътна помощ само с едно натискане на бутон.3 Функцията за  автоматично повикване при спешен случай на свой ви осигурява бърза помощ с лично отношение от специалист. Когато става дума за безопасност, при нас няма да викате неволята.

Повече за безопасността

ID. на фокус

Да знаете важното

Проверете оставащия автономен пробег на вашия електромобил, уверете се, че вратите и прозорците са затворени и габаритните светлини са изключени. Можете да го направите бързо и лесно с приложението We Connect ID App на вашия смартфон4, така че да можете да се съсредоточите върху други важни неща.

Повече за ID. на фокус

Всички услуги

Общ преглед

С We Connect и We Connect Plus можете да използвате в своя ID. цяла гама от полезни онлайн услуги, които да ви помагат и забавляват по време на път. Тук можете да направите общ преглед на нашите цифрови предложения и съответните предпоставки за тяхното използване.

Общ преглед на всички услуги

Ето как можете да активирате We Connect за вашия ID.

Следвайте инструкциите за активиране, за да се свържете с вашия ID. с помощта на We Connect ID. App

Вижте инструкциите за активиране

Изтегляне на приложението We Connect ID. App

Използвайте възможността за връзка с вашия електромобил с избрани дистанционни функции, полезна информация за състоянието на електромобила и услугата за зареждане We Charge. Сканирайте кода и изтеглете приложението4 директно на вашия смартфон.

Допълнителни функции в магазина In-Car Shop

Вашият ID. разполага с отлична свързаност. Благодарение на нея можете да изтеглите и активирате множество полезни цифрови продукти или да удължите съществуващите договори директно в автомобила. В онлайн магазина We Connect Webshop и директно в магазина In-Car Shop на екрана на вашата инфотейнмънт система, можете да разгледате подходящи за вашия ID. продукти и услуги. Ако е продуктът е платен, активирането може да се осъществи веднага след получаване на плащането. Просто проверете данните и подробностите за плащането и завършете поръчката - новият продукт или функция ще бъде на разположение следващия път, когато стартирате своя електомобил при наличие на онлайн връзка.

Свързване при ID. моделите с ID. Software 2.4 или по-стар

Дори вашият модел все още да няма инсталиран ID. Software 3.0, вие можете да ползвате онлайн информация за пътнотранспортната обстановка, мултимедийните и дистанционните функции на We Connect Start.

We Connect Start 

Гамата от услуги на We Connect Start5 също ви осигурява отлична свързаност с вашия ID. и ви предлага множество полезни предимства. Ето как можете да разберете с коя версия на софтуера разполага вашият ID. в момента:

Отворете менюто "Настройки" в инфотейнмънт системата на вашия ID. След това отворете "Системна информация". Версията на вашия ID. Software е посочен в раздела "ID. Software".

Повече за We Connect Start

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип