Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Mobile Sicherheit an Ihrer Seite

Mobile Sicherheit an Ihrer Seite

Sie haben unterwegs eine Reifenpanne? Mit der Aktivierung des Pannenrufs1 in Ihrem ID. ist Hilfe schon unterwegs. Selbst wenn Ihr Elektroauto einen Unfall registriert, sind Sie rundum versorgt. So komfortabel kann mobile Sicherheit sein.2

Услуга за спешни повиквания във вашия ID.

Ако вашият ID. установи настъпване на тежко произшествие, ще се обади автоматично за помощ чрез задължителната в Европейския съюз система за спешни повиквания eCall, а всички важни данни за злополуката се препращат към контролния център на най-близката служба за спешна помощ. За ръчно изпращене на спешен сигнал за помощ е предвиден и SOS бутон, чието натискане ще бъде последвано от персонално обслужване от центъра за спешни повиквания1. Тази възможност може да се използва и когато услугата We Connect не е активирана, така че можете да бъдете сигурни, че сте в добри ръце при евентуален спешен случай.

Услуга за пътна помощ2 във вашия ID.

В случай на повреда по време на път можете по всяко време да активирате повикването на пътна помощ1 във вашия ID. Услугата е на разположение в много европейски страни. Само с едно натискане на бутон ще бъдете свързани автоматично центъра за повиквания, откъдето ще ви помогнат с конкретни съвети или ще ви изпратят сервизен автомобил на Volkswagen. Ако имате сключен We Connect договор, данните за вашия автомобил ще бъдат изпратени автоматично на специалистите.

 

"Travel Assist" с данни от рояка във вашия ID.

Допълнително предлаганата система "Travel Assist" с данни от рояка3 може да поддържа автоматично движението на вашия ID. в центъра на пътното платно или по предпочитаната от вас линия със зададената максимална скорост и дистанция до движещите се отпред превозни средства4. "Travel Assist" следи и движещите се в близост автомобили, за да ви подкрепи при смяната на лентите на магистралата, ако пожелаете. Заедно с услугата We Connect и съответното допълнително споразумение за данни от рояка, използването на  "Travel Assist" е възможно и при движение по междуградски отсечки само с една лента.5

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип