Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Индивидуален комфорт. Готов, когато и ти си готов.

Индивидуален комфорт. Готов, когато и ти си готов.

Sie müssen ins Büro und draußen ist es kalt? Schön, dass Ihr Elektroauto bereits voll aufgeladen und wohltemperiert an der Wallbox oder Ladesäule auf Sie wartet. Beim Einsteigen werden Ihre persönlichen Komforteinstellungen im Fahrzeug aktiviert. Mit den Worten "Hallo ID., fahr mich zur Arbeit" startet die Navigation. Auch die neueste Software hat Ihr ID. auf Ihren Wunsch bereits über Nacht per Over-the-Air Update aufgespielt. Das ist Teamwork.

Индивидуални настройки на вашия ID.

Вашият ID. ви посреща с вашите персонални настройки1 - позицията на седалката, настройките на огледалата, осветлението, климатичната инсталация и асистиращите системи могат да бъдат запаметени в индивидуалния профил на водача и да се активират автоматично при влизане с вашия Volkswagen ID в автомобила. Електрическата мобилност може да бъде наистина удобна.

Актуализация Over-the-Air за вашия ID.

С безжичните ОТА актуализации, вашият електромобил е винаги в крак с последните постижения и разработки на Volkswagen. Чрез мобилната връзка за пренос на данни, вашият ID. получава редовно и автоматично всички нови софтуерен пакети, които гарантират подобрени работни характеристики, комфорт и възможности за използване на нови функции без да се налага посещение на сервизния център.

Планирайте часа на тръгване

Правилната подготовка и планиране правят електрическата мобилност още по-удобна. Така например, можете да използвате приложението We Connect ID. App, за да зададете час на потегляне, в който електромобилът да ви очаква на зарадната станция напълно готов, зареден и с желаната от вас температура в купето. Предпочитаните часове на тръгване могат да включват също различни места за зареждане и отделни настройки за дните от седмицата. По този начин вашият ID. ще бъде напълно в крак с вашите планове.

Климатизация на вашия ID.

Чрез приложението We Connect ID. Арр и климатичната инсталация на вашия ID., можете да настроите температурата в купето до желаните и комфортни за вас нива дистанционно преди да поемете на път - или спонтанно преди заминаване, или автоматично в обичайните часове на тръгване. Така ще можете да се насладите на винаги приятно охладен интериор през лятото и на топло посрещане от вашия електромобил през зимата. Заледените прозорци също ще останат някъде далеч в миналото.

Онлайн гласов контрол във вашия ID.

Ако искате да чуете определена радиостанция, докато пътувате, да намерите близка до баршрута зарядна станция или да изберете алтернтивен маршрут, трябва просто да изразите на глас желанието си - вашият ID. ви слуша внимателно и е готов да изпълни вашите желания. Можете да контролирате много от функциите на инфотейнмънт системата и автомобила чрез интуитивното гласово управление2, без да откъсвате погледа си от пътя. Най-хубавото от всичко е, че не е необходимо да запомняте специални гласови команди - едно приятелско "Hallo ID." е достатъчно и ID. е на вашите заповеди.

Информационна услуга във вашия ID.

Иматe въпроси относно онлайн услугите или за експлоатацията на автомобила докато пътувате? Във вашия ID. отговорът е само на една ръка разстояние - бутонът на информационната услуга1 ще ви насочи автоматично към отдела за обслужване на клиенти на Volkswagen, където ще ви предоставят бърза информация и съдействие.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип