Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Интелигентна навигация. Стигнете до крайната дестинация по-спокойно с вашия ID.

Интелигентна навигация. Стигнете до крайната дестинация по-спокойно с вашия ID.

Имате ли среща и закъснявате ли? С We Connect Plus1 вашият ID. ви предупреждава ви за смущения в трафика, предвижда маршрута ви и ви помага да намерите станции за зареждане и места за паркиране. Ето как стигате до вашата дестинация по-спокойно с електрическата мобилност.

Информация в реално време във вашия ID.

Информацията в практически реално време* оптимизира времето за пътуване. При наличие на затруднения в движението по маршрута, навигационната система на вашия ID. използва онлайн данни за пътнотранспортната обстановка, за да нанесе своевременни корекции в него. Предлагат се и други удобни възможности - изпращане на крайната цел на пътуването от вашия смартфон директно към навигационната система във вашия ID. изпращане или търсене на интересни обекти като ресторанти например чрез онлайн търсачката на навигационната система, както и автоматична актуализация на навигационните карти във вашия електромобил.

*На разположение в рамките на мрежовото покритие на съответния мобилен оператор.

Намиране на място за паркиране с вашия ID.

Вашият ID. може да ви бъде много полезен и при търсене на свободно място за паркиране. Той показва обществените многоетажни паркинги и местата за паркиране в близост до актуалното ви местоположение заедно с броя на свободните паркоместа и точна информация за работното време и цените. Всичко това ви спестява много време и нерви.

Намиране на зарядна станция с вашия ID.

Сред предимствата на електрическата мобилност е възможността за удобно домашно зареждане с Wallbox или на обществена зарядна станция, когато сте на път. За да ви улесним при намирането на подходящи обществени зарядни станции за електромобили в цяла Европа, услугата We Connect Plus във вашия ID. показва всички възможности за зареждане по избрания маршрут с актуална и ясна информация на екрана на навигационната система - включително работното време на станциите и изгледите да бъдат свободни за използване.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип