Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect стартиране

We Connect стартиране

Пестете време, бъдете супер информирани и винаги спокойни - всичко е въпрос на нагласа. Умните асистенти на We Connect познават Вашите лични навици и правят живота Ви по-лесен, когато отново сте много заети. Уверете се сами.

Свързан автомобил в няколко стъпки

Моля, обърнете внимание, че предпоставка за пълноценно използване на функционалностите са потребителски акаунт Volkswagen ID и отделен договор с Volkswagen AG за използването на мобилни онлайн услуги.

1. Изтеглете приложението We Connect

Изтеглете приложението We Connect безплатно за Вашия смартфон. В зависимост от операционната система, ще откриете приложението We Connect за Android или за iOS в App Store или в Google Play Store.

We Connect в App Store

We Connect в Play Store

2. Създайте Вашия потребителски акаунт

Впишете се с Вашия Volkswagen ID в приложението. Ако все още нямате създаден Volkswagen ID, приложението Ви води стъпка по стъпка през регистрацията.

Вписване или регистрация

3. Добавете Вашия Volkswagen

Добавете Вашия Volkswagen с помощта на номера на шаси на автомобила (VIN). Ще намерите VIN в регистрационните документи и зад предното стъкло на Вашия автомобил.

4. Активирайте We Connect

За завършване на активирането следвайте показаните в приложението указания. И с интелигентни услуги изведете Вашето дигитално ежедневие в бързата лента.

По този начин използвате We Connect във Вашия Volkswagen

Подробни указания за активиране и използване на онлайн услугите във Вашия автомобил ще намерите тук.

Преглед на указанията

Изтегляне на приложението We Connect

 

Изживейте всички предимства на We Connect и Car-Net в едно приложение. Просто изтеглете приложението We Connect за операционната система на Вашия смартфон и свържете с Вашия Volkswagen.

Изтегляне на We Connect в App Store

Изтегляне на We Connect в Play Store

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип