Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Автомобил под око.
Всичко, което трябва да знаете.

Автомобил под око.
Всичко, което трябва да знаете.

Лежите си в леглото и си мислите: Изключени ли са светлините в автомобила? Заключени ли са вратите? За щастие вече не трябва да се тревожите за това. А просто проверете на смартфона. На следващия ден това Ви показва също и къде сте паркирали. И Ви информира за състоянието на автомобила или за предстоящи прегледи преди пътуването. Само шофирането все още остава за Вас.

Цифрова бордова литература

 

Вашият нов Golf предлага множество технически функции и възможности. Затова бордовата литература на новия Golf не се предлага като отпечатана книжка или онлайн бордова литература, а като предварително инсталирано приложение директно в инфотейнмънт системата на Вашия автомобил. С помощта на дигиталната бордова литература на автомобила намирайте бързи, прегледни и разбираеми отговори на Вашите въпроси - интерактивно и лесно през уеб портала на We Connect или достъпно директно в инфотейнмънт системата на Вашия автомобил.

Врати и светлини

 

С услугата "Врати и светлини" можете да се уверявате удобно чрез приложението, че вратите на Вашия Volkswagen са заключени и светлините са изключени. Бърз поглед за успокоение.

 

Данни за пътуването

 

Функцията "Данни за пътуването" анализира Вашето поведение при шофиране и Ви предлага например информация за среден разход.

Позиция на паркиране

 

С услугата "Позиция на паркиране" е достатъчно да докоснете смартфона и получавате индикация, къде се намира Вашият автомобил. А при необходимост - как най-бързо да стигнете до там.

Състояние на автомобила

 

Видими отвсякъде: всички съществени данни на автомобила. Например оставащият пробег, текущият километраж или указание, че акумулаторът трябва отново да бъде зареден.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип